Anghinare cu mentă și lămâie

Anghinare cu mentă și lămâie
Anghinarea cu mentă și lămâie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 6 porții cu 297 calorii, 17g de proteine, și 20g de grăsime fiecare. Pentru $3.02 pe portie, această rețetă acoperă 14% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați piper, frunze de mentă rupte, pană de brânză parmigiano-reggiano și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma lămâia, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 59%. Acest scor este destul de bun. Rețete similare includ Anghinare cu pansament de Lămâie-Mentă, Anghinare Fierte Cu Mentă De Lămâie, și Sote de pui cu anghinare, lămâie și mentă.

Instrucțiuni

1
Umpleți un castron mare pe jumătate cu apă rece și strecurați sucul din 1/2 lămâie. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, rupeți frunzele exterioare de la bază. Continuați să îndepărtați frunzele până când rămân doar cele mai interioare frunze galbene fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
SucSuc
LămâieLămâie
ApăApă
BazaBaza
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Tăiați anghinarea în cruce și aruncați vârfurile înțepătoare. Tăiați toate, cu excepția 1 in. de tulpină, apoi tăiați stratul exterior al tijei și baza pentru a îndepărta orice biți de culoare verde închis. Puneți în apă de lamaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
LămâieLămâie
ApăApă
BazaBaza
3
Se amestecă restul de 3 linguri. suc de lămâie, ulei, sare și piper într-un castron. Lucrând cu 1 anghinare la un moment dat, se usucă, apoi se rade pe lungime cu o mandolină sau un cojitor de legume în amestecul de ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
AnghinareAnghinare
LegumeLegume
PiperPiper
SareSare
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
PeelerPeeler
MandolinăMandolină
BolBol
4
Adăugați rucola și menta la anghinare; aruncați pentru a acoperi. Împărțiți salata între farfurii, apoi radeți brânza peste fiecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
RucolaRucola
BrânzăBrânză
MentăMentă
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate17
DietaPrimal
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista