Andy Ricker ' s Kapi Kung (pastă de creveți de casă)
Andy Ricker Kapi Kung (pastă de creveți de casă) este un fără gluten, fără lactate și primal rețetă cu 4 porții. Acest fel principal are 88 calorii, 19g de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Acesta este adus la tine de grave mănâncă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 27%, ceea ce este destul de rău. Încercați Andy Ricker ' s Phat Thai (tăiței de orez prăjiți cu creveți, Tofu și arahide), Tortul cu morcovi al lui Andy Ricker, și Andy Ricker lui Naam Jim Kai (dulce chile scufundare sos) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți scurt creveții sărați, apoi puneți-i într-un strat dublu de pânză de brânză și stoarceți ușor cea mai mare parte a lichidului.
Amestecați creveții sărați și pasta de creveți împreună în mortar și lira, amestecând ocazional cu o lingură, până când aveți o pastă grosieră care are o culoare maro mai mult sau mai puțin uniformă, 3 până la 5 minute. E bine dacă eaexistă bucăți foarte mici de creveți sărați.
Pasta se păstrează într-un recipient etanș la frigider până la 6 luni.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Creveții pot fi împerecheați cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.
![Caposaldo Pinot Grigio]()
Caposaldo Pinot Grigio
Caposaldo Pinot Grigio are o textură uscată, crocantă, vibrantă și arome delicate de fructe albe, flori și migdale.Se asortează bine cu carne albă, pește, fructe de mare, mâncăruri cu paste și brânzeturi delicate.