Amestec De Legume Quinoa

Amestec De Legume Quinoa
Amestecul de legume Quinoa ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 14g de proteine, 8g de grăsime, și un total de 330 calorii. Pentru 1,56 USD pe porție, această rețetă acoperă 23% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 36 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați ulei de măsline, ciuperci, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și vegan dieta. Acesta este adus la tine de Allrecetes. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 95%, care este minunat. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Amestec De Quinoa Vegetală, Fenicul prăjit și amestec de legume cu Quinoa, și Quinoa curcubeu cu Chorizo-amestec de legume.

Instrucțiuni

1
Încălziți uleiul de măsline într-o cratiță mare la foc mediu; gatiti si amestecati ceapa pana devine translucida, aproximativ 5 minute, apoi amestecati usturoiul si quinoa. Reduceți căldura la mediu-scăzut; gătiți și amestecați amestecul până când quinoa devine de culoare maro deschis și are un parfum prăjit, 5 până la 7 minute. Se toarnă încet în stoc, amestecând constant. Aduceți amestecul înapoi la fierbere la foc mediu și amestecați dovleceii, ciupercile și țelina; condimentează după gust cu sare și piper negru. Reduceți focul la mediu-scăzut și lăsați amestecul să fiarbă, amestecând ocazional, până când legumele sunt fragede, aproximativ 15 minute. Se amestecă spanacul pentru copii și fasolea garbanzo și se fierbe până când quinoa este fragedă, încă 10 până la 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
NăutNăut
Spanac Pentru CopiiSpanac Pentru Copii
LegumeLegume
CiuperciCiuperci
Ulei De MăslineUlei De Măsline
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
țelinățelină
UsturoiUsturoi
4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite4 Pitas Mari Din Grâu Integral, De Aproximativ 8 Inci în Diametru, încălzite
CeapăCeapă
StocStoc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

DificultateGreu
Gata În1 h
Porții4
Scor De Sănătate62
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista