Amaretto-Răspândirea Brânzei De Piersici

Amaretto-Răspândirea Brânzei De Piersici
Amaretto-răspândirea brânzei de piersici necesită aproximativ 10 minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 16 și costă 80 de cenți pe porție. O porție conține 245 calorii, 3G de proteine, și 15g de grăsime. Dacă aveți la îndemână conserve de piersici, cremă de brânză, fursecuri gingersnap și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Funcționează bine ca un condiment la un preț foarte rezonabil. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 18%, care nu este atât de spectaculos. Parfaits Amaretto Peach, Amaretto-Conserve De Piersici, și Piersica Amaretto Se Sfărâmă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Așezați crema de brânză pe o farfurie de servire. Într-un castron mic, combinați conservele, nucile pecan și Amaretto; lingura peste crema de branza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cremă De BrânzăCremă De Brânză
ConservăConservă
Lichior AmarettoLichior Amaretto
Nuci PecanNuci Pecan
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Serviți cu cookie-uri gingersnap.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cookie-uri GingersnapCookie-uri Gingersnap

Echipamente

Vin recomandat: Vin Spumant, Trandafir Spumant

Dip-ul poate fi asociat cu vin spumant și spumant ros. Dacă serviți o selecție de aperitive, nu puteți greși cu acestea. Ambele sunt foarte prietenoase cu alimentele și completează o varietate de arome. Un vin pe care l-ai putea încerca este Masia de la Luz Cava Brut. Are 4,9 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 12 dolari.
Masia de la Luz Cava Brut
Masia de la Luz Cava Brut
Plină de viață și intensă, această Cava are note frumoase de măr verde și miere, precum și aciditate răcoritoare. Perfect ca aperitiv și cu orice rețetă inspirată de fructe de mare.
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții16
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareCondimentDipRăspândire
Revista