Mousse De Ciocolată Valrhona
Mousse de ciocolată Valrhona este un fără gluten desert. Pentru $1.54 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 36g de grăsime, și un total de 481 calorii. Mergeți la magazin și ridicați caise, ciocolată dulce-amăruie, unt și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Această rețetă din alimente și vin are 1 fani. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru ziua valentin. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cupcakes Cu Ciocolată Valrhona, Valrhona Caraibe Bucăți De Ciocolată Cookie-Uri, și Mousse de ciocolată tradițională franceză {Mousse au Chocolat} pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Într-un castron mediu din oțel inoxidabil, combinați gălbenușurile cu 1/4 cană de zahăr și coniac. Puneți vasul peste o cratiță medie cu apă clocotită. Folosind un mixer electric portabil, amestecați amestecul constant la viteză medie până la galben pal și gros, aproximativ 4 minute.
Scoateți vasul din tigaie din când în când, șoptind tot timpul, astfel încât amestecul să nu se încălzească prea mult.
Scoateți vasul din cratiță, amestecând încă și adăugați ciocolata tocată, untul și sarea. Puneți vasul peste apă și amestecați, folosind o lingură de lemn sau o spatulă rezistentă la căldură, la foc mic până când untul și ciocolata sunt topite.
Scoateți vasul de pe foc și lăsați amestecul de ciocolată să se răcească la temperatura camerei, amestecând des. Se dă la frigider până se răcește ușor, aproximativ 20 de minute.
Într-un castron mediu din oțel inoxidabil, bateți smântâna cu restul de 1 linguriță de zahăr până când crema ține vârfuri moi. Folosind o spatulă de cauciuc, amestecați o treime din cremă în amestecul de ciocolată pentru a o ușura, apoi pliați cu grijă crema rămasă până la amestecare. Acoperiți și refrigerați mousse - ul până când este ferm, cel puțin 2 ore.
Puneți 1/3 cană de mousse pe fiecare farfurie. Puneți 2 jumătăți de caise lângă mousse și radeți niște ciocolată peste fiecare porție.