Aloo Paratha (Pâine Indiană Cu Cartofi)

Aloo Paratha (Pâine Indiană Cu Cartofi)
Rețeta Aloo Paratha (pâine indiană de cartofi) ar putea satisface pofta ta indiană în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă vegetariană are 397 calorii, 9g de proteine, și 21g de grăsime pe porție. Pentru 74 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. Un amestec de ghee, frunze de coriandru, cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. 151 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 72%. Acest scor este bun. Rețete similare includ aloo paratha, cum să faci Aloo paratha / punjabi Aloo paratha, jocuri cu masini-jocuri cu masini, și Cartofi / Aloo Paratha.

Instrucțiuni

1
Se amestecă făina, apa și sarea împreună într-un castron mare și se amestecă până se formează aluatul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Răspândiți uleiul pe suprafața de frământare. Frământați aluatul câteva minute până când este neted și flexibil. Puneți aluatul deoparte și acoperiți-l cu o cârpă umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
3
Lăsați-l să se odihnească timp de cel puțin zece minute și până 1 1 oră.
4
Între timp, amestecați cartofii fierți și piureul cu pasta de ghimbir/usturoi, chimen, pudră de chili, pudră de mango, frunze de coriandru și ardei iute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coriandru ProaspătCoriandru Proaspăt
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2-3 Linguri Patrunjel Tocat2-3 Linguri Patrunjel Tocat
AmchoorAmchoor
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
¼ Lingurita Oregano¼ Lingurita Oregano
5
Împărțiți aluatul în 6 bile egale. Împărțiți amestecul de cartofi în 6 bile uniforme. Bilele de cartofi ar trebui să fie de aproximativ 1 1/2 ori mai mari decât bilele de aluat. Folosind un sucitor, rulați aluatul în cercuri cu diametrul de 3 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
Echipamente pe care le vei folosi
2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită2 Pachete (8 Uncii) De Ciocolată Semi-dulce Pentru Copt BAKER'S, Topită
6
Așezați bilele de cartofi în centru. Sigilați trăgând marginile aluatului rulat împreună pentru a face o bilă. Continuați să faceți toate cele șase bile.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
7
Lăsați să se odihnească 4 minute.
8
Rotiți fiecare bilă într-un cerc larg și plat, cu diametrul de aproximativ 10 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drajeuri Perle AlbeDrajeuri Perle Albe
9
Încălziți 1 linguriță de ghee într-o tigaie mare la foc mediu până când strălucește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
GheeGhee
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Adăugați 1 disc de aluat și gătiți până se rumenesc și se rumenesc pe partea de jos, aproximativ 2 minute. Întoarceți și continuați să gătiți până când a doua parte este rumenită, cu aproximativ 2 minute mai mult, scăzând căldura dacă pâinea începe să ardă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Concentrat De Limonadă Dezghețat, împărțitConcentrat De Limonadă Dezghețat, împărțit
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
11
Se transferă pe o farfurie mare și se întinde cu 1 linguriță de unt. Repetați cu paratele rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
12
Serviți imediat.

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegeri excelente pentru asiatici. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Leo Steen Saini Vineyard Chenin Blanc
Ca fiind transportat într-o pajiște de primăvară, acest vin minunat afișează arome ispititoare de musetel, verbena lamaie, cimbru și citrice zesty. Pe palatul lung și răcoritor, aciditatea naturală excelentă și mineralitatea umedă a pietrișului aduc o energie frumoasă vinului, purtând arome de măr verde și pere Anjou la un finisaj luminos și concentrat.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții3
Scor De Sănătate12
Revista