Adobo African-Fripturi De Ton Frecate

Adobo African-Fripturi De Ton Frecate
Fripturile africane de ton frecate cu Adobo sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 871 calorii, 43G de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.65 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare africană. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, turmeric măcinat, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ton African Frecat De Adobo, Adobo-Pui Frecat, și Fripturi de benzi arse cu unt condimentat din Africa de Nord pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru salsa:.In într-un castron mediu, combinați avocado tăiat cubulețe, scallions, ardei și usturoi. Într-un alt castron, amestecați sucurile de portocale și lime, uleiul de măsline și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Sare Fină, Pentru Marginile PaharelorSare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
1
Se amestecă zahărul și oțetul într-un castron, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
2
Se adaugă castraveții și se lasă la marinat aproximativ 15 minutes.To serviți, aranjați castravetele în felii îngrijite pe fiecare farfurie. Feliați tonul și așezați-l peste castraveți. Puneți salsa de avocado deasupra sau în jurul tonului. Lingurați puțin din sucurile de murat în jurul castraveților și serviți. (Uneori adaug și puțină coajă de portocală rasă pentru garnitură.) Pentru adobo:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
1/2 Kg Piept De Curcan1/2 Kg Piept De Curcan
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
3
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron.Frecați fiecare dintre fripturile de ton cu 1 1/2 lingurițe de ulei și presărați generos cu adobo. (Rezervați orice frecare suplimentară de condimente adobo pentru o altă utilizare.) Într-o tigaie antiaderentă, încălziți restul de 2 linguri de ulei până începe să fumeze. Căutați tonul pe fiecare parte doar 1 minut tonul este servit rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si PrajitaBagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
4
Se transferă pe o farfurie și se lasă deoparte.

Ingrediente

680Nuci de orice fel (tocate)friptură de tonfriptură de ton2avocado copt, fără sâmburi, curățat și tăiat în cuburi de 1/2 inchavocado copt, fără sâmburi, curățat și tăiat în cuburi de 1/2 inch596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriulei de arahide sau 1 ulei de canola 4 caniulei de arahide sau 1 ulei de canola 4 cani2(poate fi sau trece)1 jalapeno proaspăt întreg1 jalapeno proaspăt întreg1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri(1 uncie în greutate, aproximativ 4 până la 6 crenguțe)(1 uncie în greutate, aproximativ 4 până la 6 crenguțe)2(poate fi sau trece)semințe de coriandru, prăjite și măcinatesemințe de coriandru, prăjite și măcinate1castravete European fără semințe, decojit, înjumătățit pe lungime, însămânțat și feliat foarte subțirecastravete European fără semințe, decojit, înjumătățit pe lungime, însămânțat și feliat foarte subțire2(iarnă)muștar uscatmuștar uscat1186 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiribusuioc rupt sau tocat (10 până la 12 frunze)busuioc rupt sau tocat (10 până la 12 frunze)2căței de usturoi, tocațicăței de usturoi, tocați2(poate fi sau trece)ienibahar la solienibahar la sol11 kilogram de dovlecel,ghimbir măcinatghimbir măcinat2(poate fi sau trece)piper negru proaspăt măcinatpiper negru proaspăt măcinat2(poate fi sau trece)turmeric măcinatturmeric măcinat2(iarnă)cartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecarecartofi rumeni, aproximativ 6 uncii fiecare4Rubarbă, tocată proaspătă sau congelatăsare kosher și piper negru proaspăt măcinatsare kosher și piper negru proaspăt măcinat596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc proaspăt de lămâiesuc proaspăt de lămâie2(poate fi sau trece)nucșoară rasănucșoară rasă796 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtirisuc proaspăt de portocalesuc proaspăt de portocale2(iarnă)coaja de portocală uscatăcoaja de portocală uscată1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Salata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru toppingSalata romana, rosii feliate si ceapa rosie feliata, pentru topping2ardei piquillo la borcan, tăiați cubulețe (sau înlocuiți 2 ardei roșii prăjiți la borcan)ardei piquillo la borcan, tăiați cubulețe (sau înlocuiți 2 ardei roșii prăjiți la borcan)2(poate fi sau trece)fulgi de ardei roșu, zdrobițifulgi de ardei roșu, zdrobiți3scallions, părți albe și verzi, tăiate subțire pe părtinirescallions, părți albe și verzi, tăiate subțire pe părtinire1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde3(iarnă)Lemn dulce galben și verdeLemn dulce galben și verde

Vin recomandat: Merlot, Pinot Noir, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Wild & Wilder Exhibitionist Merlot
Exhibiționistul este plin de prune bogate și fructe damson pe nas. Stejarul folosit este discret pe palat, care este dominat de arome bogate de fructe de pădure roșii, prezentând în același timp nuanțe subtile de pământ. Vinul este elegant și mătăsos, cu un finisaj lung.
DificultateExpert
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate62
Bucătăriiafrican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista