Fripturile africane de ton frecate cu Adobo sunt un fără gluten, fără lactate și pescatarian felul principal. Această rețetă face 4 porții cu 871 calorii, 43G de proteine, și 65g de grăsime fiecare. Pentru $ 8.65 pe portie, această rețetă acoperă 48% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Acesta va fi un hit la dvs ziua valentin eveniment. 4 persoane au fost impresionate de această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut foarte mult acest fel de mâncare africană. Mergeți la magazin și ridicați suc de portocale, turmeric măcinat, nucșoară și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 93%. Acest scor este remarcabil. Încercați Ton African Frecat De Adobo, Adobo-Pui Frecat, și Fripturi de benzi arse cu unt condimentat din Africa de Nord pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Pentru salsa:.In într-un castron mediu, combinați avocado tăiat cubulețe, scallions, ardei și usturoi. Într-un alt castron, amestecați sucurile de portocale și lime, uleiul de măsline și sarea și piperul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Roșii Uscate La Soare Dintr-un Borcan
1 Legătură De Spanac Proaspăt (aproximativ 3 Căni)
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
1/2 Kg Piept De Curcan
1 Cap De Salată Roșie, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Sare Fină, Pentru Marginile Paharelor
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
1 Uncie De Varză Mov, Tocată
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Pentru Periere și Prăjire
1
Se amestecă zahărul și oțetul într-un castron, amestecând bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Dijon Sau Muștar Integral
Lemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Periere și Prăjire
2
Se adaugă castraveții și se lasă la marinat aproximativ 15 minutes.To serviți, aranjați castravetele în felii îngrijite pe fiecare farfurie. Feliați tonul și așezați-l peste castraveți. Puneți salsa de avocado deasupra sau în jurul tonului. Lingurați puțin din sucurile de murat în jurul castraveților și serviți. (Uneori adaug și puțină coajă de portocală rasă pentru garnitură.) Pentru adobo:.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coaja De Portocala
1-1/2 Oz. Gin
1/2 Kg Piept De Curcan
Cuțit De Toaletă (utilizați Cu Un Adult)
Mandarine, Fiecare
3
Se amestecă toate ingredientele împreună într-un castron.Frecați fiecare dintre fripturile de ton cu 1 1/2 lingurițe de ulei și presărați generos cu adobo. (Rezervați orice frecare suplimentară de condimente adobo pentru o altă utilizare.) Într-o tigaie antiaderentă, încălziți restul de 2 linguri de ulei până începe să fumeze. Căutați tonul pe fiecare parte doar 1 minut tonul este servit rar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De Ton
Bagheta Cu Paine Frantuzeasca, Feliata Si Prajita
Mandarine, Fiecare
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Merlot, Pinot Noir și rosul. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele' meatier', cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un Rosul se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Ai putea încerca Wild & Wilder Exhibitionist Merlot. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 19 dolari pe sticlă.