5 Minute Slaw

5 Minute Slaw
5 minute Slaw ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Pentru 12 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 10 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 24. Mergeți la magazin și ridicați oțet de vin, amestec de coleslaw, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 4 ore și 5 minute. Al Patrulea Iulie va fi și mai special cu această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scorul de 24%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Slaw de oțet de 5 minute, 5 Minute Thai Slaw, și Paillards de pui de 15 Minute cu varză roșie și ceapă Slaw pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Bateți oțetul de vin roșu, zahărul, sarea, semințele de țelină și ceapa verde într-un bol de salată până când zahărul și sarea s-au dizolvat. Aruncați amestecul de salată de varză cu pansament. La frigider 4 până la 6 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii1 Lingură Plus 1 Linguriță Sare Kosher, Suplimentar Pentru Condimentarea Cărnii
Tăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și ArpagicTăiței Cu Gătire Rapidă și Amestec De Sos De Smântână și Arpagic
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Semințe De țelinăSemințe De țelină
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi1-uncie Muguri De Bambus, Tăiați în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)1 Recipient (8 Uncii) Topping Ușor Biciuit (cum Ar Fi Cool Whip®)
DificultateExpert
Gata În4 hrs, 5 m.
Porții24
Scor De Sănătate2
Revista