1992 pâine parmezan ar putea fi doar pâinea pe care o căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 10g de grăsime, și un total de 294 calorii. Pentru 45 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 8. Dacă aveți la îndemână apă, zahăr, drojdie cu creștere rapidă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scorul de 28%, acest fel de mâncare nu este atât de uimitor. Încercați Pâine Parmezan, Pâine Parmezan, și Pâine Cu Parmezan Piperat pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Încălziți 1 cană de apă și 1/4 cană de unt într-o cratiță mică până se topește untul. Se răcește la 120 până la 13
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
1 Fâșie De Coajă De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
Nuci Pecan Tocate, Optional
2
Combinați 2 căni de făină și următoarele 6 ingrediente într-un bol mare de amestecare. Adăugați treptat amestecul lichid la amestecul de făină, bătând la viteză mare cu un mixer electric 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
3
Adăugați oul și bateți la viteză medie 2 minute. Amestecați treptat 1/3 cană de brânză și restul de 1 cană de făină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Sare $ Piper Negru Proaspăt Măcinat
Ulei De Prajit, De Preferat Canola
4
Acoperiți și lăsați să se odihnească 10 minute.
5
Așezați aluatul într-un vas de copt rotund de 2 litri uns.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
6
Ungeți cu unt topit și presărați cu restul de 1/3 cană de brânză. Acoperiți și lăsați să se ridice într-un loc cald (85), fără curenți, 45 de minute (pâinea nu se va dubla în vrac).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lămâie, Cu Coajă și 4 Răsuciri De Coajă De Lămâie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
7
Coaceți la 350 timp de 30 de minute sau până la aur. Se răcește în vas 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)
8
Scoateți la un suport de sârmă.
Echipamente pe care le vei folosi
Bitul De Copt Portocaliu M&m
9
Serviți cald sau la temperatura camerei.
10
Notă: pâinea parmezană poate fi înghețată până la 1 lună. Dezghețați, înveliți în folie de aluminiu, la temperatura camerei; coaceți la 350 timp de 25 de minute chiar înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Linguri Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi
3/4 Kg De Cartofi Roșii Mici (aproximativ 5), Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Fâșii De Ardei Roșu Dulce Prăjit și Arpagic Tocat Suplimentar, Opțional