Cotlete de porc și varză murată

Cotlete de porc și varză murată
Cotletele de porc cu varză murată ar putea fi o rețetă bună pentru a-ți extinde setul de rețete de garnituri. O porție conține 345 de calorii , 31 g de proteine și 19 g de grăsimi . Această rețetă este pentru 4 persoane și costă 2,87 USD per porție. O persoană a fost impresionată de această rețetă. Mergi la magazin și cumpără smântână, supă de pui, ulei vegetal și alte câteva ingrediente pentru a o pregăti astăzi. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 de minute . Vă este oferită de Taste of Home. Per total, această rețetă obține un scor bun de 61% . Rețete similare sunt Cotletele de porc cu curry și conopidă cu orez Basmati , Cotletele de porc Garam Masala cu iaurt de mentă și couscous condimentat și Cotletele de mușchi de porc glazurate cu arțar, cu sos de curmale și couscous prăjit cu nuci de pin .

Instrucțiuni

1
Presărați cotletele de porc cu sare și piper. Într-o tigaie mare, rumeniți cotletele pe ambele părți în ulei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă1 Praz, Curățat și Tăiat Cubulețe Mari, Doar Partea Albă
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Pecorino, Grosime De 1/4 InchPecorino, Grosime De 1/4 Inch
2
Adăugați ceapa și usturoiul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice FelRondele De Ardei Banane Tocate Sau Ardei Iute Tocati De Orice Fel
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
3
Combinați varza murată, supa, chimionul și boiaua; turnați peste cotlete. Aduceți la fierbere. Reduceți focul; acoperiți și fierbeți la foc mic timp de 20-25 de minute sau până când un termometru pentru carne arată 160°.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Semințe De ChimenSemințe De Chimen
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
1-1/2 Cană Supă De Pui1-1/2 Cană Supă De Pui
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
4
Scoateți carnea de porc și păstrați-o la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți
5
Presărați făină peste varza murată; gătiți și amestecați timp de 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Varza Murata, Bine Scursa Si TocataVarza Murata, Bine Scursa Si Tocata
Scurtare NaturalăScurtare Naturală
6
Luați de pe foc; încorporați smântâna.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe3 Pachete (8 Uncii Fiecare) Cremă De Brânză Redusă în Grăsimi, Tăiată Cubulețe
7
Se servește cu carne de porc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți250 G Tăiței Groși De Orez Nefierți
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista