Cotlete de porc prăjite de pui cu chutney de pere

Cotlete de porc prăjite de pui cu chutney de pere
Cotlete de porc prăjite cu pui cu chutney de pere este un fel principal care servește 6. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 52 g de proteine, 26 g de grăsimi și un total de 723 de calorii. Pentru 2,4 USD per porție, această rețetă acoperă 32% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este pe placul a 33 de bucătari și bucătari. Dacă aveți la îndemână ghimbir, stafide aurii, shortening de legume și alte câteva ingrediente, o puteți face. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 10 minute. Cu un scor de 81%, acest fel de mâncare este excelent. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Cotlete de porc prăjite cu pui cu chutney de pere, Cotlete de porc cu chutney de pere și Cotlete de porc cu saramură de arțar cu chutney de pere.

Instrucțiuni

1
Vezi cum se prepară această rețetă.
2
Topiți shorteningul într-o tigaie adâncă până când ajunge la aproximativ 1 inch în sus pe marginea tigaii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ScurtareaScurtarea
Echipamente pe care le vei folosi
Bomboane De Nucă De Cocos De Dimensiuni Mici, Tocate, Cum Ar Fi Almond JoyBomboane De Nucă De Cocos De Dimensiuni Mici, Tocate, Cum Ar Fi Almond Joy
3
Se încălzește la 360 de grade F.
4
În timp ce shorteningul se încălzește, asezonați cotletele de porc cu sare și piper pe ambele părți, lăsați deoparte. Într-un castron puțin adânc, bate ouăle, 1 lingură de apă, piper cayenne și 1/2 linguriță de piper negru. Într-o pungă de hârtie amestecați făina și amidonul de porumb. Acoperiți cotletele de porc în amestecul de ouă, transferați-le într-o pungă de hârtie și agitați până se îmbracă. Prăjiți cotletele de porc până devin aurii, aproximativ 4 până la 5 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Ulei, Pentru Prajit2 Linguri Ulei, Pentru Prajit
Ardei IuteArdei Iute
Piper NegruPiper Negru
1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale1/4 Cană Pudră De Gelatină De Piersici, Caise Sau Portocale
Cotlet De PorcCotlet De Porc
ScurtareaScurtarea
1 1/2 Cani Bucăți De 1/2 Inch Haricots Verts1 1/2 Cani Bucăți De 1/2 Inch Haricots Verts
4 Felii Subtiri De Salam Tare, Taiate In Julienne4 Felii Subtiri De Salam Tare, Taiate In Julienne
Bucăți De 1/2 Inch Haricots VertsBucăți De 1/2 Inch Haricots Verts
4 Uncii De Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei4 Uncii De Unt Nesarat (1 Baton), La Temperatura Camerei
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Frișcă și Chifteluțe De Mentă Acoperite Cu CiocolatăSuplimentar Frișcă și Chifteluțe De Mentă Acoperite Cu Ciocolată
5
Transferați pe un prosop de hârtie pentru a se scurge. (Păstrați cotletele de porc într-un cuptor cald dacă nu este posibil să gătiți dintr-o dată.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
1/4 Cană Sos De Soia 1 Lingură Semințe De Susan, Prăjite1/4 Cană Sos De Soia 1 Lingură Semințe De Susan, Prăjite
6 Mușcături De Lemn Dulce Negru6 Mușcături De Lemn Dulce Negru
6
Într-o cratiță medie, topește untul la foc mediu-mare și călești perele, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frișcă Suplimentară și Chifteluțe De Mentă Acoperite Cu CiocolatăFrișcă Suplimentară și Chifteluțe De Mentă Acoperite Cu Ciocolată
PerePere
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri Amestec De Condimente Pentru Grătar2 Linguri Amestec De Condimente Pentru Grătar
7
Adăugați ingredientele rămase, cu excepția sarii, și aduceți amestecul la fierbere. Dați focul la mediu-mare și gătiți până se îngroașă, amestecând ocazional, aproximativ 45 de minute. Se condimentează cu sare, după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe LungimeRoșii Prune Mari (aproximativ, Tăiate La Jumătate Pe Lungime
8
Se ia de pe foc si se serveste cu Cotlete de porc prajite de pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cotlet De PorcCotlet De Porc
Creveți ColosaliCreveți Colosali

Vin recomandat: Pinot Noir, Chardonnay, Riesling

Cotletele de porc pot fi asociate cu Pinot Noir, Chardonnay și Riesling. Chardonnay se potrivește cotletelor simple sau cotletelor într-un sos de unt sau smântână, rieslingul uscat completează adaosurile dulci precum muștarul cu miere sau merele, iar pinot noir este un pariu sigur pentru preparatele din carne de porc în general. Ai putea încerca MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir. Recenzătorilor le place destul de mult, cu un rating de 4,3 din 5 stele și un preț de aproximativ 24 de dolari pe sticlă.
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch Russian River Pinot Noir
MacMurray Ranch 2012 Russian River Valley Pinot Noir se deschide cu arome de lavandă și boysenberry care lasă loc aromelor de cireșe închise și rodie. Acest vin delicios are o senzație de gură mătăsoasă, încadrată de note subtile de stejar de la îmbătrânirea în butoi.
DificultateExpert
Gata În2 hrs, 10 m.
Porții6
Scor De Sănătate26
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista