Pâine prăjită cu anghinare și secară

Pâine prăjită cu anghinare și secară
Pâinea prăjită cu anghinare și secară durează aproximativ 40 de minute de la început până la sfârșit. Pentru 88 de cenți per porție, această rețetă acoperă 9% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9 g de proteine, 4 g de grăsimi și un total de 206 calorii. Această rețetă de la Taste of Home are 1 fani. Un amestec de boia de ardei, ardei cayenne, pâine de secară pentru gustări și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă un scor solid de 53%. Rețete similare sunt pâine prăjită de secară cu somon afumat, castraveți și ceapă roșie, pâine prăjită cu anghinare și pâine prăjită cu anghinare de crab.

Instrucțiuni

1
Așezați pâinea pe foi de copt neunsate; stropiți cu spray cu aromă de unt. Într-un castron mic, combinați anghinarea, brânzeturile și cayenne. Într-un alt bol, bate albușurile spumă până se întărește; se amestecă în amestecul de anghinare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
AnghinareAnghinare
Lămâie și Frunze De Mentă ProaspătăLămâie și Frunze De Mentă Proaspătă
Piper Cayenne MăcinatPiper Cayenne Măcinat
Frișcă Suplimentară și Chifteluțe De Mentă Acoperite Cu CiocolatăFrișcă Suplimentară și Chifteluțe De Mentă Acoperite Cu Ciocolată
Lapte Degresat, CălduțLapte Degresat, Călduț
Echipamente pe care le vei folosi
4 Uncii De Creveți Gata De Consumat Gătiți și Tocați4 Uncii De Creveți Gata De Consumat Gătiți și Tocați
Suplimentar Frișcă și Chifteluțe De Mentă Acoperite Cu CiocolatăSuplimentar Frișcă și Chifteluțe De Mentă Acoperite Cu Ciocolată
2
Se întinde peste pâine; se presară cu boia.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet2 Ardei Iute Scotch Bonnet, Tocat Sau 2 Linguri De Sos Iute Scotch Bonnet
Lapte (mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)Lapte (mai Mult Dacă Se Dorește O Consistență Mai Subțire)
Lapte Degresat, CălduțLapte Degresat, Călduț
3
Coaceți la 400° timp de 10-12 minute sau până se rumenesc.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Mușcături De Lemn Dulce Negru6 Mușcături De Lemn Dulce Negru
4
Serviți cald. Pune resturile la frigider.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții12
Scor De Sănătate12
Revista