Tartă Cu Caramel Sărat Cu Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați Tarta cu Caramel sărat cu ciocolată. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 1g de proteine, 7g de grăsime, și un total de 116 calorii. Această rețetă servește 10. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați zahăr, smântână grea, aluat phyllo și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 10%. Acest scor nu este atât de excelent. Încercați Tarta Cu Caramel De Ciocolata Sarata, Tarta Cu Caramel De Ciocolata Sarata, și Tartă Cu Caramel Sărat Cu Ciocolată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 35
Tapetați o foaie de copt cu hârtie pergament și puneți-o deoparte.
Pe o tăietură curată, așezați o bucată de aluat phyllo și pulverizați generos cu spray de gătit.
Adăugați un alt strat de filo și repetați; terminați toate cele patru foi. Tăiați aluatul filo stratificat într-un pătrat de aproximativ 13x13 inci.
Rulați sau pliați părțile laterale ale pătratului pentru a forma un cerc de 9 inci cu o buză pliată de 1/4 inci.
Așezați coaja pe foaia de copt pregătită. Înțepați fundul tartei peste tot cu o furculiță.
Coaceți phyllo până se rumenesc (aproximativ 15 minute); scoateți și lăsați să se răcească. (Coaja de tartă poate fi făcută cu o zi înainte și depozitată într-un recipient etanș.)
Gatiti zaharul intr-o cratita uscata mica, grea, la foc mediu-mare, netulburata, pana incepe sa se topeasca (2-3 minute). Continuați să gătiți încă 1-2 minute, amestecând ocazional, până când zahărul este topit într-un caramel auriu profund.
Se ia de pe foc și se toarnă cu grijă smântână (amestecul se va aburi și se va bule). Odată ce bulele încep să scadă, întoarceți tigaia la foc moderat și gătiți, amestecând continuu, până când caramelul se dizolvă; se ia de pe foc și se adaugă ciocolată și sare; se amestecă până se topește ciocolata. Se răcește ușor înainte de a turna amestecul pe crustă; presărați cu fulgi de sare de mare în plus, dacă doriți. Se răcește până la umplerea seturilor (până la 30 de minute). Feliați în 10 pene și serviți.