Plăcintă Cu Dovleac Congelată

Plăcintă Cu Dovleac Congelată
Dacă aveți în jur 15 minute pentru a petrece în bucătărie, plăcintă de dovleac congelate ar putea fi un uimitor fără lactate rețetă pentru a încerca. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 393 calorii, 6g de proteine, și 18g de grăsime. Această rețetă servește 8. Această rețetă de la Taste Of Home are 23 de fani. Funcționează bine ca un desert ieftin. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, cuișoare măcinate, crustă de cracker graham și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 54%. Rețete similare includ Plăcintă Cu Dovleac Congelată, Plăcintă Cu Dovleac Congelată, și Plăcintă Cu Mousse De Dovleac Congelată.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, combinați primele opt ingrediente; bate până se omogenizează. Lingură în crustă. Acoperiți și congelați timp de 2 ore sau până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Batoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu CiocolatăBatoane De Bomboane Crocante Cu Unt De Arahide Acoperite Cu Ciocolată
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
Scoateți din congelator cu 15 minute înainte de servire.
3
Garnisiți cu topping bătut și nuci pecan, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)32 De Fursecuri Cu Ghimbir, Zdrobite (aproximativ 1-1/2 Cani)
Decoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si FriscaDecoratiuni De Desert Cu Ciocolata Si Frisca

Vin recomandat: Vin Santo, Moscato, Vin De Gheață

Plăcintă cu dovleac în meniu? Încercați să împerecheați cu Vin Santo, Moscato și Ice Wine. Vin santo este de obicei dulce, cu note de condimente și nuci de copt, așa că se împerechează foarte bine cu deserturile condimentate cu dovleac. Un Moscato spumant bun ar funcționa și el, iar dacă ai chef de stropire, un vin cu gheață. Un vin pe care l-ai putea încerca este Casa Smith ViNO Moscato. Are 4,1 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 14 dolari.
Casa Smith ViNO Moscato
Casa Smith ViNO Moscato
Frumos parfumat. Piersică albă, nectarină, indicii de Glicine și flori de măr în cascadă. Mineralitate proaspătă și delicioasă. Ar trebui să bei mult din acest vin.
DificultateNormal
Gata În15 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista