Nevoie de o curs principal fără lactate? Mojakka în stil finlandez ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă servește 8 și costă 4,07 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 40g de proteine, 9g de grăsime, și un total de 338 calorii. Mergeți la magazin și ridicați friptură de vită, țelină, sare și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. 99 de persoane s-au bucurat că au încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 5 minute. Această rețetă este tipică bucătăriei scandinave. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este super. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Mojakka (Fără Lactate), Pâine Finlandeză, și Produse De Patiserie Finlandeze.
Instrucțiuni
1
Într-o oală mare la foc mediu, rumenim carnea pe toate părțile în unt sau margarină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
6 Uncii Friptură De Vită Feliată, Tăiată în Fâșii
2
Adăugați 4 căni de apă și dați la fiert.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
3
Adăugați ceapa, sarea și piperul negru măcinat. Reduceți căldura la minim și fierbeți timp de o oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Piper Negru Măcinat
Ceapă
Sare
4
Adăugați morcovii, țelina și cartofii și fierbeți încă 1 1/2 ore. Apoi combinați făina și restul de 1/2 cană de apă într-un castron mic separat, formând o pastă subțire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cartofi
Morcov
țelină
Făină Pentru Toate Scopurile
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Adăugați acest lucru în supă, amestecând bine și fierbeți încă 15 minute.