Sopa de Avena (supa de ovaz) ar putea fi doar America De Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 97 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, mazăre, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca o supă, și se face în aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați AVENA DRINK (AVENA COLOMBIANA), Supă de usturoi (Sopa de Ajo), și Sopa de Calabacitas (supă de dovlecei) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați scallionul, usturoiul și ceapa în blender cu 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați toate ingredientele într-o oală medie. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional.Reduceți la foc mediu-mic și fierbeți timp de aproximativ 20 până la 25 de minute sau până când legumele sunt fragede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați cilantro și serviți cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Ceapă Verde, Tăiată în Fâșii De 2,5 Cm