Sopa de Avena (supa de ovaz) ar putea fi doar America De Sud rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 97 calorii, 3G de proteine, și 1g de grăsime pe porție. Pentru $1.01 pe portie, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți la îndemână chimen măcinat, mazăre, cartofi și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta funcționează cel mai bine ca o supă, și se face în aproximativ 45 minute. Este perfect pentru Toamna. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este bun. Încercați AVENA DRINK (AVENA COLOMBIANA), Supă de usturoi (Sopa de Ajo), și Sopa de Calabacitas (supă de dovlecei) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Așezați scallionul, usturoiul și ceapa în blender cu 1/4 cană de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ghimbir întreg, Zdrobit
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Așezați toate ingredientele într-o oală medie. Se aduce la fierbere la foc mare, amestecând ocazional.Reduceți la foc mediu-mic și fierbeți timp de aproximativ 20 până la 25 de minute sau până când legumele sunt fragede.