Scallop ceviche necesită în jur 30 minute de la început până la sfârșit. O porție conține 4 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 20 și costă 21 de cenți pe porție. Un amestec de piper, roșii prune, scoici de mare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. Este o preț foarte rezonabil rețetă pentru fanii mâncării Sud-Americane. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Scallop Ceviche, Scallop Ceviche, și Scallop Ceviche.
Instrucțiuni
1
Se usucă scoicile; se presară cu chimen și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
Chimen
Sare
2
Încălziți o tigaie mare la foc mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați scoici și gătiți, în 2 loturi, 1 minut pe fiecare parte sau până se rumenesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Dovlecel Mic, Nedecojit și Tocat
4
Se ia de pe foc și se lasă să se răcească 15 minute. Tăiați bine scoicile și puneți-le într-un castron. Se amestecă roșiile și următoarele 6 ingrediente. Acoperiți și răciți cel puțin 4 ore sau până la 24 de ore.
Scallops funcționează foarte bine cu Chardonnay, Chenin Blanc și Pinot Noir. Chardonnay și chenin blanc sunt chibrituri excelente pentru scoici la grătar sau prăjite. Dacă scoicile dvs. sunt asortate cu slănină sau alte mezeluri, încercați un pinot noir ușor răcit. Rochioli Estate Chardonnay cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.