Placinta de piersici prăjită cu vanilie necesită aproximativ 1 oră de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 10. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 184 calorii. Pentru $1.08 pe portie, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Mergeți la magazin și ridicați unt, firimituri de cracker graham, suc de lămâie și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Funcționează bine ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. Cu o lingură scor de 15%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Cupcake De Piersici Prăjită Cu Cremă De Unt De Vanilie, Vafe cu drojdie de vanilie cu sirop de arțar de piersică prăjită, și Placinta De Piersici De Modă Veche pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 35
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
2
Într-un procesor de alimente, pulse crust ingrediente până la amestec; apăsați într-o placă de plăcintă de 9 inci pentru a forma crusta.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Heirloom, Tocate, Opțional
3
Coaceți până devin aurii (aproximativ 10 minute); puneți deoparte pe un suport pentru a se răci (aproximativ 30 de minute). Lăsați cuptorul pornit.
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
4
Presărați gelatina peste 1/2 cană lapte de migdale într-o cratiță mică; lăsați să stea 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Bomboane Runts
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
5
Se încălzește ușor la foc mediu doar până se dizolvă gelatina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Bomboane Runts
6
Se amestecă cu laptele de migdale rămas, iaurtul, zahărul brun și sarea. Împărțiți fasolea de vanilie în jumătate pe lungime, răzuiți semințele; se amestecă în amestecul de iaurt, rezervând păstăi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
2 Linguri Sirop De Arțar Pur (de Preferință Grad B), Plus 4 Lingurițe Pentru Servire
Umăr
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Pâine De O Zi Tăiată Cuburi (cuburi De 1,2 Cm), Fără Crustă
7
Se toarnă umplutura în crustă răcită și se acoperă; se răcește cel puțin 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Pachet De Foietaj Congelat (1 Foaie), Decongelat
8
În timp ce umplerea se răcește, creșteți temperatura cuptorului la 42
Echipamente pe care le vei folosi
2 Linguri De Amestec De Zahăr Brun SPLENDA®
9
Aranjați piersicile într-un vas mediu de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate
Echipamente pe care le vei folosi
Amestec De Zahăr Brun Splenda®
10
Stropiți cu suc de lămâie și apă; presărați cu zahăr, adăugați păstăi de vanilie și punctați cu unt. Prăjiți piersicile, bătând ocazional cu sucurile lor, până când panele sunt fragede și glazurate (15-20 minute); se răcește la temperatura camerei. Aranjați piersicile pe plăcintă; feliați plăcinta în 10 bucăți și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
1-1/4 Cani De Capsuni Congelate Neindulcite, Decongelate