Zmeură-Limonadă "Pufuri Cremă
Raspberry-Lemonade "Cream Puffs ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 1 și costă 12,96 USD pe porție. O porție conține 4164 calorii, 65g de proteine, și 248g de grăsime. Un amestec de cremă de brânză philadelphia, lapte evaporat, zahăr pudră și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Pentru a utiliza până topping biciuit ai putea urma acest curs principal cu Tort De Soare Cu Căpșuni ca desert. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 80%. Acest scor este grozav. Încercați Pufuri de cremă cu sos de zmeură, Pufuri De Ciocolată Cu Zmeură, și Pufuri Cu Pulbere De Zmeură pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 204°.
Desfaceți 1 foaie de patiserie pe suprafața ușor făinată; tăiați transversal în treimi, urmând linii de pliere în patiserie.
Tăiați fiecare bucată în cruce în 6 dreptunghiuri.
Așezați, la 2 inci distanță, pe foaia de copt. Repetați cu foaia de patiserie rămasă.
Scoateți pe rafturile de sârmă; se răcește complet. Între timp, adăugați apă clocotită și coaja de lămâie la amestecul de gelatină într-un castron mediu; se amestecă 2 min. până la dizolvarea completă. Se amestecă laptele. La frigider 15 min. sau până se îngroașă, dar nu se fixează.
Bateți amestecul de gelatină cu mixerul 2 min. sau până la dublarea volumului. Se amestecă ușor biciul rece. La frigider 20 min.
Se amestecă zmeura în amestecul de gelatină. Produse de patiserie despicate; umpleți cu amestec de gelatină.
Se amestecă crema de brânză, zahărul pudră și apa rece până se amestecă; lingură într-o pungă de plastic resigilabilă.
Tăiați o bucată mică dintr-un colț inferior al pungii; folosiți pentru a stropi amestecul de brânză cremă peste produse de patiserie.