Pui Susan
Pui Susan ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 3,1 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 60g de proteine, 25g de grăsime, și un total de 840 calorii. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de tăiței de ou, ciuperci, bulion de pui și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 74%. Rețete similare includ Pui prăjit tatsutage al lui Susan Feniger cu maioneză picantă Yuzu, Piept de pui prăjit de Susan Spicer cu oțet, muștar și tarhon, și Salsa de vară a lui Susan.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 de grade F (200 de grade C).
Așezați tăiței de ou fierți într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Adăugați brânza, ciupercile și țelina și amestecați bine; se toarnă bulionul de pui. (Notă: dacă nivelul stocului de pui nu poate fi văzut prin tăiței, adăugați mai mult până când poate.)
Așezați pieptul de pui deasupra amestecului de tăiței, cu osul în jos.
Coaceți la 400 de grade F (200 de grade C) timp de 30 de minute sau până când pielea este maro și crocantă și sucurile de pui sunt limpezi.