Fileuri Basa în sos Tomatillo ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten, fără lactate și pescatarian servește 6 și costă $ 2.53 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 25g de proteine, 4G de grăsime, și un total de 318 calorii. Mergeți la magazin și ridicați sare, usturoi, ulei de porumb și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 50 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 55%. Acest scor este bun. Încercați Fileuri De Basa Prăjite În Tigaie Cu Marinată Asiatică, În al doilea rând la nici unul coapte Basa, și Basa Acoperită Cu Migdale pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați orezul, apa și bulionul într-o cratiță. Aduceți la fierbere, apoi acoperiți și reduceți căldura la minim. Se fierbe timp de 15 minute sau până când orezul este fraged și apa a fost absorbită. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb Perlat
2
Între timp, într-o oală mare, aduceți la fierbere aproximativ 2 centimetri de apă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, Decongelată
3
Adăugați jalapenos și gătiți timp de 5 minute, apoi adăugați tomatillos. Se fierbe încă 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Pepitele
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
4
Scoateți tomatilele cu o lingură pliată și transferați-le într-un blender.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cum Ar Fi Pepitele
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
5
Adăugați 1 cățel de usturoi, sare și 1 sau 2 jalapeno. Puree până la lichid, apoi gustați și amestecați mai mult jalapeno după cum doriți. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingură De Jalapeño, Feliat Subțire
Usturoi Goya®
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
6
Încălziți uleiul de porumb într-o tigaie mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Rosie, Tocata Marunt, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, Opțional
7
Adăugați ceapa și 1 cățel de usturoi; gătiți și amestecați până la parfum.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
2 3/4 Căni De Migdale întregi, Cu Coajă și Prăjite
8
Adăugați fileurile de pește și gătiți timp de aproximativ 2 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
File De Pește
9
Se toarnă sosul tomatillo și se amestecă cilantro și sucul de lămâie. Se fierbe câteva minute sau se pune sub un pui de carne până când peștele se fulgi ușor cu o furculiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Avocado Hass Ușor Piure
Cum Ar Fi Pepitele
3 Linguri De Ulei Vegetal
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
Bomboane De Caracatiță Brite
Echipamente pe care le vei folosi
Pentru Iuțeală (poblanos Va Varia în Iuțeală)
10
Serviți peștele imediat pe un pat de orez. Sosul de lingură deasupra. Bucurați-vă cu băutura preferată rece ca gheața. Buen Aptito!