Creveți cu sare și piper
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, fără lactate și pescatarian rețete pentru cutia de rețete, creveți de sare și piper ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. O porție conține 65 calorii, 5g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 88 de cenți pe porție. 214 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 minute. Dacă aveți la îndemână fulgi de ardei iute, boabe de piper, creveți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Acesta este adus la tine de BBC Good Food. Cu o lingură scor de 25%, acest fel de mâncare nu este atât de super. Dacă vă place această rețetă, aruncați o privire la aceste rețete similare: Creveți Cu Sare Și Piper, Creveți de sare și piper, și Rețetă De Creveți Cu Sare Și Piper.
Instrucțiuni
Mai întâi, faceți sosul de scufundare. Zdrobiți usturoiul, coriandrul și ardeiul iute folosind un pistil și mortar. (Dacă nu aveți unul, tocați-l bine.) Puneți zahărul până se dizolvă, apoi adăugați sucul de lămâie și sosul de pește. Ar trebui să aibă un gust dulce, sărat și picant.
Pentru a face amestecul de condimente, prăjiți boabele de Sichuan și piper negru într-o tigaie la foc mediu timp de 1 min sau până când sunt parfumate. Se macină fin într-o moară de condimente sau folosind un pistil și mortar, apoi se adaugă fulgii de sare și ardei iute și se amestecă împreună.
Transferați într-un castron.
Combinați amestecul de condimente cu făina de porumb.
Încălziți 7,5 cm de ulei într-un wok mare sau o cratiță adâncă pe bază de greu. Puteți testa temperatura prăjind o bucată mică de pâine, ar trebui să sfârâie instantaneu și să dureze 20 de secunde pentru a deveni aurie. Aruncați creveții cu amestecul de condimente, scuturați excesul și prăjiți, în loturi, timp de 1-2 minute sau până când sunt crocante la margini și încep să se onduleze.
Îndepărtați cu o lingură pliată, scurgeți-o pe o tavă tapetată cu hârtie de bucătărie și păstrați-o caldă în timp ce gătiți creveții rămași. Împrăștiați peste lăstarii de mazăre sau frunzele de salată, dacă doriți, și serviți cu sosul de scufundare.
Vin recomandat: Pinot Grigio, Riesling, Sauvignon Blanc
Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc sunt alegerile mele de top pentru creveți. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Alois Lageder Terran Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti cu un rating de 4, 3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 16 dolari pe sticlă.
![Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti]()
Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 din 2021Alois Lageder Terra Alpina Pinot Grigio este de culoare galben strălucitor, cu arome înflorite pronunțate, cu o notă de condiment; cu corp mediu, cu o mineralitate bună și un finisaj precis.Se împerechează bine cu pește și crustacee, păsări de curte, carne albă ca aperitiv sau cu masa