Creveții de lămâie cu unt sunt un fără gluten și pescatarian felul principal. Această rețetă servește 4. O porție conține 185 calorii, 35g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru $3.66 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Dacă aveți pătrunjel, sos worcestershire, creveți și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a consuma sucul de lămâie, puteți urma acest fel principal cu Fursecuri cu lămâie cu glazură de lămâie {un tribut adus mătușii Roxanne} ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 8 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este bun. Încercați Creveți cu unt cu var, Creveți Cu Unt Fript, și Creveți La Grătar Cu Unt pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Combinați primele 4 ingrediente într-un castron mic; pus deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Puneți o tigaie mare antiaderentă acoperită cu spray de gătit la foc mediu până când este fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
3
Adăugați creveți și condimente; saut 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente
Creveți
4
Adăugați amestecul de iaurt și gătiți 3 minute sau până când creveții sunt gata. Puneți creveții și lichidul în boluri individuale de servire și presărați pătrunjel.
Creveții funcționează foarte bine cu Pinot Grigio, Riesling și Sauvignon Blanc. Aceste vinuri albe crocante funcționează bine cu creveții pregătiți într-o varietate de moduri, indiferent dacă sunt la grătar, prăjiți sau în sos de usturoi. Ai putea încerca Caposaldo Pinot Grigio. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 10 dolari pe sticlă.