Cheddar Chicken
Cheddar pui necesită aproximativ 1 oră și 10 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 18g de grăsime, și un total de 294 calorii. Această rețetă servește 8. Pentru $1.38 pe portie, această rețetă acoperă 15% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de unt, cereale de fulgi de porumb, parmezan și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 44%. Încercați Placinta De Pui Cheddar, Cheddar Chicken, și Mad Cheddar: Biscuiți De Mic Dejun Cu Piper Negru Cheddar pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Într-un castron mediu, amestecați firimiturile de fulgi de porumb, parmezanul și brânza Cheddar.
Înmuiați sânii de pui în untul topit și rulați-i în amestecul de firimituri de fulgi de porumb.
Așezați puiul într-un vas de copt ușor uns de 9x13 inch.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 până la 40 de minute, până când puiul nu mai este roz și sucurile se limpezesc.