Fudge Napolitană
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten rețete pentru colecția dvs., Fudge napolitană ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 22 de cenți pe porție, primești un desert care servește 100. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 5g de grăsime, și un total de 69 calorii. Această rețetă de la Taste of Home necesită ciocolată de copt, colorant alimentar, zahăr de cofetărie și extract de zmeură. 10108 de persoane au găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare până la farfurie, această rețetă durează în jur 35 de minute. Cu o lingură scor de 23%, acest fel de mâncare nu este atât de remarcabil. Fudge Napolitană, Fudge Napolitană, și Fudge napolitană și o excursie la bucătăria de testare Duncan Hines sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.
Instrucțiuni
Linia a de 13 inchi. x 9 inch. tava de copt cu folie și ungeți folia cu unt; pus deoparte. Într-un castron mare, bateți crema de brânză până devine pufoasă. Bateți treptat în zahărul cofetarilor. Bateți ciocolata cu lapte topit.
Răspândiți în tigaie pregătită. Se da la frigider 10 minute.
Pentru stratul de vanilie, într-un castron mare bateți crema de brânză până devine pufoasă. Bateți treptat în zahărul cofetarilor. Bateți în ciocolată albă topită și vanilie.
Se întinde pe stratul de ciocolată. Se da la frigider 10 minute.
Pentru stratul de zmeură, într-un castron mare bateți crema de brânză până devine pufoasă. Bateți treptat în zahărul cofetarilor. Bateți în ciocolată albă topită și extract de zmeură. Nuanțați cu colorant alimentar, dacă doriți.
Se întinde deasupra. Acoperiți și refrigerați cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Folosind folie, ridicați fudge din tigaie. Îndepărtați ușor folia; tăiați fudge în 1-in. pătrate. A se păstra într-un recipient etanș la frigider.
Vin recomandat: Cremă Sherry, Port, Moscato Dasti
Cream Sherry, Port și Moscato d ' Asti sunt alegeri excelente pentru Fudge. O regulă comună de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu cremă sherry și deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. NV Solera Cream Sherry cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 17 dolari pe sticlă.
NV Solera cremă Sherry
Sherry-ul Solera Cream are o nuanță strălucitoare de chihlimbar și cupru profund. Cu arome de butterscotch și pecan, aromele dulci de nuci sărate și condimente maro poartă un accent complex de caramel. O intrare dulce duce la un palat rotunjit, luxuriant, moderat plin de corp, cu un finisaj lung și aromat.