Sparanghel și roșii uscate la soare
Dacă doriți să adăugați mai multe fără gluten, lacto ovo vegetarian și primar rețete pentru cutia de rețete, sparanghel și roșii uscate la soare ar putea fi o rețetă pe care ar trebui să o încercați. Pentru 1,4 USD pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 12. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 108 calorii. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Un amestec de roșii uscate la soare, unt, busuioc și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Doar câtorva oameni le-a plăcut foarte mult această garnitură. Cu o lingură scor de 34%, acest fel de mâncare este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Risotto cu sparanghel și roșii uscate la soare, Spaghettini cu Crab, sparanghel și roșii uscate la soare, și Ouă coapte cu sparanghel și roșii uscate la soare.
Instrucțiuni
Așezați sparanghelul într-un coș cu aburi; puneți într-o cratiță mare de peste 1 in. de apă. Aduceți la fierbere; acoperiți și aburiți timp de 6-8 minute sau până când sunt crocante.
Între timp, într-o cratiță mică, topiți untul. Se amestecă bulionul, uleiul, coaja de lămâie și sarea.
Transferați sparanghelul într-un platou de servire; stropiți cu amestec de unt.
Se presara cu piper; top cu roșii și busuioc.