Carne de vită și roșii Manicotti
Carnea de vită și Manicotti de roșii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.12 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 706 calorii, 47G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de sos de roșii, brânză mozzarella, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 58%. Încercați Brânză De Vită Măcinată Manicotti, Roșii uscate la soare și glisoare de carne de vită măcinată, și Vinete Roșii Carne De Vită pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului; clătiți cu apă rece.
Procesați sosul de roșii și roșiile tăiate cubulețe într-un blender 20 de secunde sau până se omogenizează. Pune deoparte.
Gatiti carnea de vita macinata in tigaie mare la foc mediu-mare, amestecand pana cand carnea se prabuseste si nu mai este roz. Se amestecă condimentele italiene uscate, sarea, piperul, semințele de fenicul, crema de brânză, brânza ricotta și 2 căni de brânză mozzarella. Lingură în cochilii manicotti; aranjați cochilii umplute într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Se toarnă amestecul de roșii peste scoici; se presară cu restul de 2 căni de brânză mozzarella.
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când brânza este topită și bulbucată.
Lăsați caserola să stea cu 10 minute înainte de servire.
Se presară deasupra cu pătrunjel proaspăt tocat, dacă se dorește.
Notă: caserola poate fi asamblată și congelată până la 1 lună. Decongelați la frigider peste noapte; coaceți, acoperit, la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când brânza este topită și bulbucată. Dacă preferați o caserolă mai mică, folosiți 2 vase de copt (11 x 7 inci). Procedați conform indicațiilor.