Carne de vită și roșii Manicotti

Carne de vită și roșii Manicotti
Carnea de vită și Manicotti de roșii necesită aproximativ 45 minute de la început până la sfârșit. Pentru $ 3.12 pe portie, această rețetă acoperă 29% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 706 calorii, 47G de proteine, și 40g de grăsime. Această rețetă servește 6. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Funcționează bine ca fel principal. Un amestec de sos de roșii, brânză mozzarella, semințe de fenicul și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a folosi sarea, puteți urma acest fel principal cu Rețetă De Cifre De Afaceri De Mere ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 58%. Încercați Brânză De Vită Măcinată Manicotti, Roșii uscate la soare și glisoare de carne de vită măcinată, și Vinete Roșii Carne De Vită pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Gătiti pastele conform instrucțiunilor pachetului; clătiți cu apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste Paste FierteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste Fierte
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
2
Scurgere.
3
Procesați sosul de roșii și roșiile tăiate cubulețe într-un blender 20 de secunde sau până se omogenizează. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)Ceapă, Zaruri Fine (se Păstrează Pentru Garnitura Finală)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
4
Gatiti carnea de vita macinata in tigaie mare la foc mediu-mare, amestecand pana cand carnea se prabuseste si nu mai este roz. Se amestecă condimentele italiene uscate, sarea, piperul, semințele de fenicul, crema de brânză, brânza ricotta și 2 căni de brânză mozzarella. Lingură în cochilii manicotti; aranjați cochilii umplute într - un vas de copt ușor uns de 13 x 9 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Lingurita Branza Romano Maruntita1 Lingurita Branza Romano Maruntita
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt1-1/2 Cani De Ardei Rosii Dulci Prajiti, Scursi Si Tocati Marunt
Scoici UmpluteScoici Umplute
Acum și Mai Târziu BomboaneAcum și Mai Târziu Bomboane
Pesmet, Câteva PumniPesmet, Câteva Pumni
1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă1 Linguriță De Semințe De Fenicul, 1/3 Palmă
ManicottiManicotti
1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin1 Tub Aluat De Pizza Preparat Din Magazin
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch2 Cepe Galbene Medii, Curățate, Tăiate în Jumătate și Tăiate în Felii Groase De 1/2 Inch
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Echipamente pe care le vei folosi
6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu6 Felii De Sos De Merișoare Cu Jeleu
5
Se toarnă amestecul de roșii peste scoici; se presară cu restul de 2 căni de brânză mozzarella.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, ScurseCutie Roșii Italiene Sau Mexicane Tăiate Cubulețe, Scurse
(recomandat: Sos A1)(recomandat: Sos A1)
Dovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 InchDovlecel, Tăiat în Bucăți De 1/4 Inch
6
Coaceți la 350 timp de 20 de minute sau până când brânza este topită și bulbucată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
7
Lăsați caserola să stea cu 10 minute înainte de servire.
8
Se presară deasupra cu pătrunjel proaspăt tocat, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mafaldi Fresh Dacă Este PosibilMafaldi Fresh Dacă Este Posibil
9
Notă: caserola poate fi asamblată și congelată până la 1 lună. Decongelați la frigider peste noapte; coaceți, acoperit, la 350 timp de 30 de minute. Descoperiți și coaceți încă 15 minute sau până când brânza este topită și bulbucată. Dacă preferați o caserolă mai mică, folosiți 2 vase de copt (11 x 7 inci). Procedați conform indicațiilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă2 Până La 4 Linguri Amestec De Supă De Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Tocată (2 Cepe)Ceapă Tocată (2 Cepe)
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista