Aperitiv Cu Aripi De Pui Crocante

Aperitiv Cu Aripi De Pui Crocante
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de hor d ' oeuvre, așa că încercați aperitivul cu aripi de pui crocante. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 12g de proteine, 19g de grăsime, și un total de 253 calorii. Această rețetă servește 10. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați praf de usturoi, sare, parmezan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Această rețetă este plăcută de 922 de gurmanzi și bucătari. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Aripi De Pui Crocante, Aripi De Pui Crocante La Cuptor, și Aripi Crocante De Pui De Bivol pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Tăiați aripile de pui în trei secțiuni; aruncați secțiunile vârfului aripii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aripi De PuiAripi De Pui
2
Într-un castron mic, combinați untul și praful de usturoi. Într-un alt castron, combinați ingredientele rămase. Înmuiați puiul în amestec de unt, apoi în amestec de firimituri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Pui întregPui întreg
UntUnt
Frunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și ScurseFrunze De Busuioc Proaspăt, Spălate și Scurse
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se pune pe o foaie de copt unsă; se coace la 350 de minute timp de 50-60 de minute sau până când sucurile de pui se limpezesc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui întregPui întreg
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
CuptorCuptor

Vin recomandat: Pinot Noir, Vin Spumant, Chardonnay, Sauvignon Blanc, Trandafir Spumant

Pinot Noir, vin spumant și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru aripile de pui. Carnea albă este de obicei asociată cu vinul alb pentru a nu învinge aroma cărnii, așa că chardonnay și Sauvignon blanc sunt alegeri sigure. Puiul preparat cu un sos de roșii sau cu siguranță un sos de vin roșu poate și trebuie servit cu un roșu ca un pinot noir. Un vin pe care l-ați putea încerca este beciurile Arcane Pinot Noir Blanc. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 24 de dolari.
Beciurile Arcane Pinot Noir Blanc
Beciurile Arcane Pinot Noir Blanc
Produs din propriile noastre viță de vie la Wheatland Vineyard, acest Pinot Noir "alb" uscat este produs prin presarea strugurilor Pinot Noir întregi imediat după recoltare. Vinul rezultat are arome florale intense de caprifoi, nectarină și gardenie și arome de pepene galben, piersici albe și cireșe mai ploioase. Vinul are o senzație de gură bogată, cremoasă, dar se termină curat, cu note de piatră umedă și o mineralitate crocantă.
DificultateGreu
Gata În1 h, 5 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista