Filet De Porc La Grătar Cu Miere

Filet De Porc La Grătar Cu Miere
Filetul de porc la grătar cu miere ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și fără lactate are 305 calorii, 37g de proteine, și 8g de grăsime pe porție. Pentru $1.9 pe portie, această rețetă acoperă 24% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 2. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 30 minute. 19 oameni au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână miere, ulei de susan, ghimbir măcinat și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a folosi ghimbirul măcinat, puteți urma acest fel principal cu Tort de ghimbir cu glazură de ghimbir cristalizată ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 78%. Acest scor este destul de bun. Încercați Scorțișoară De Porc La Grătar Cu Miere De Scorțișoară, Filet De Porc Cu Miere-Muștar La Grătar, și Filet De Porc Cu Muștar De Miere La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o pungă mare de plastic resigilabilă, combinați sosul de soia, usturoiul și ghimbirul; adăugați carnea de porc. Sigilați punga și întoarceți-o la strat; la frigider cel puțin 8 ore sau peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De SoiaSos De Soia
UsturoiUsturoi
GhimbirGhimbir
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Într-o cratiță mică, combinați mierea, zahărul brun și uleiul. Gatiti si amestecati la foc mic pana se dizolva zaharul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr BrunZahăr Brun
MiereMiere
ZahărZahăr
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se ia de pe foc; pus deoparte.
4
Scurgeți și aruncați marinada. Folosind clești cu mâner lung, umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit și acoperiți ușor grătarul. Pregătiți grătarul pentru căldură indirectă folosind o tigaie de picurare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
MarinadaMarinada
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
CleșteClește
TigaieTigaie
5
Puneți carnea de porc peste tigaia de picurare și grătarul, acoperit, la foc indirect mediu-fierbinte timp de 20-25 de minute sau până când un termometru pentru carne citește 160 de euro, ungând frecvent cu amestec de miere.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MiereMiere
CarneCarne
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
TigaieTigaie
6
Lăsați să stea 5 minute înainte de feliere.

Vin recomandat: Pinot Noir, Malbec, Sangiovese

Filetul de porc poate fi asociat cu Pinot Noir, Malbec și Sangiovese. Corpul ușor al lui Pinot noir este excelent pentru tăieturi slabe, sangiovese cu corp mediu completează sosurile cărnoase, tocanele și alte feluri de mâncare cu mai multe ingrediente și perechi tanice Malbec cu corp plin, cu tăieturi grase și grătar. SeaGlass ros nr de Pinot Noir cu un rating de 4,4 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 12 dolari pe sticlă.
Seaglass Rose de Pinot Noir
Seaglass Rose de Pinot Noir
O frumoasă reflectare a terroirului de coastă curat al Județului Monterey, Rosul se deschide cu căpșuni sălbatice parfumate și petale de trandafir uscate pe nas. Arome de cireșe Suculente șizmeura coaptă este echilibrată de aciditatea răcoritoare și de un finisaj clar și curat. Acest vin vibrant este un partener de meniu divers, împerechindu-se excepțional de bine cu prosciutto și prăjituri de pepene galben sau crab cu aioli picante.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții2
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista