Cafe Con Leche Shake
Cafe Con Leche Shake ar putea fi doar Mexican rețetă pe care o căutați. Această rețetă fără gluten servește 2 și costă $2.6 pe portie. Această băutură are 1000 calorii, 18g de proteine, și 46G de grăsime per portie. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de frișcă proaspăt, așchii de ciocolată, lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 5 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 42%, ceea ce este destul de bun. Rețete similare includ Cafe con leche, Caf-uri cu Leche placinta cu crema de lapte, și Cafe Con Leche Milkshake-Uri.
Instrucțiuni
Puneți espresso, lapte condensat îndulcit, lapte integral, lichior de cafea și înghețată într-un blender și amestecați până se omogenizează.
Se toarnă în 2 pahare înalte și se acoperă cu o păpușă de frișcă, câteva boabe espresso acoperite cu ciocolată și așchii de ciocolată.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Willamette Valley Vineyards întreg Cluster ros_roxix de Pinot Noir, cu un rating de 4.5 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
![Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir]()
Willamette Valley podgorii întreg Cluster Rose de Pinot Noir
De culoare roz strălucitor, cu arome de căpșuni suculente, cireșe, litchi tropical și cremă de vanilie, pepene verde, căpșuni și smântână, cireș roșu și caprifoi. Uscați cu o senzație de gură rotundă cu corp mediu și arome vibrante de nectarină, piersică, caprifoi și mineralitate. Aciditatea răcoritoare creează un finisaj plin de viață și curat.Acest rosul este un vin versatil pentru a asocia cu alimente, deoarece se poate ridica la bucătării complexe, dar este confortabil cu salate simple și legume de sezon. Bucurați-vă cu glisoare de somon, ton ahi, curry de legume, bruschetta, kabobs balsamic de pui, flatbreads pe lemne, salate ni arroucoise, brânză și plăci de mezeluri. Se servește răcit.