1990 Medaillons de porc în sos de muștar

1990 Medaillons de porc în sos de muștar
1990 Medaillons de porc în sos de muștar ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. Această rețetă servește 4 și costă 1,47 USD pe porție. O porție conține 274 calorii, 36g de proteine, și 14g de grăsime. 1 persoană a considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, piper măcinat grosier, ulei vegetal și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, prietenos cu fodmap și întreg 30 dieta. Cu o lingură scor de 62%, acest fel de mâncare este solid. Încercați Carne de porc frecată cu muștar cu sos de mure-muștar și cartofi prăjiți la cuptor, Carne de porc în sos de muștar, și Carne de porc cu sos de muștar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Se amestecă împreună primele 4 ingrediente. Frecați amestecul peste carnea de porc și puneți-l într-o pungă mare de plastic cu fermoar. Se răcește 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Condimente Uscate FrecaCondimente Uscate Freca
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
2
Așezați carnea de porc pe un suport ușor uns într-o tigaie de prăjire superficială.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie De PrăjireTigaie De Prăjire
3
Coaceți la 450 timp de 15 minute. Reduceți temperatura la 400 și coaceți 15 minute sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă porțiune înregistrează 160, ungând cu vin la fiecare 10 minute. Feliați și serviți cu sos de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MuștarMuștar
SosSos
CarneCarne
VinVin
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate20
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista