Șuncă la cuptor cu glazură dulce
Nevoie de un fel principal fără lactate? Șunca la cuptor cu glazură dulce ar putea fi o super rețetă de încercat. O porție conține 4326 calorii, 328g de proteine, și 254g de grăsime. Pentru $ 7.09 pe portie, această rețetă acoperă 61% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 3. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de bucăți de ananas, făină, cireșe maraschino și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până bucăți de ananas ai putea urma acest curs principal cu Parfaits De Granola De Boabe De Casă ca desert. Este adus la tine de Toțiretete. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 83%, ceea ce este extraordinar. Încercați Roșii dulci de afine cu glazură dulce de lămâie, Sunca la cuptor cu glazura Bourbon, și Șuncă la cuptor cu glazură de Guava pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 400 grade F (200 grade C).
Așezați șunca pe un raft așezat într-o tigaie și turnați cu grijă aproximativ 1/2 inch de apă clocotită în tigaia de sub șuncă.
Coaceți șunca în cuptorul preîncălzit timp de 2 ore sau până când un termometru pentru carne introdus în cea mai groasă parte a cărnii (nu atingeți osul) citește cel puțin 140 de grade F (60 de grade C.)
Reduceți căldura cuptorului la 350 grade F (175 grade C.) Într-un castron, amestecați împreună zahărul brun, făina, muștarul uscat, mierea și sucul de lămâie, după cum este necesar, pentru a face o pastă groasă și netedă.
Ungeți șunca generos cu glazură. Frigărui 1 bucată de ananas și 1 cireș maraschino pe scobitoare și introduceți murăturile decorate pe toată șunca.
Întoarceți șunca la cuptor și prăjiți timp de 15 minute. Ungeți șunca, fructele și toate, cu glazură și sucuri care s-au adunat în fundul tigaiei, reveniți la cuptor și prăjiți încă 15 minute.
Lăsați șunca să se odihnească cel puțin 10 minute înainte de feliere.