Înghețată De Var

Înghețată De Var
Inghetata de var este o fără gluten și vegetarian desert. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă face 4 porții cu 478 calorii, 5g de proteine, și 26g de grăsime fiecare. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de lapte, zahăr, coajă de tei și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este perfect pentru Vara. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 20%. Acest scor este destul de rău. Încercați Cookie-uri de căpșuni și înghețată cremă, Înghețată De Avocado, și Înghețată De Lavandă Vegană pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare, combinați laptele și zahărul. Gatiti la foc mediu pana cand zaharul este dizolvat si amestecul ajunge la 175. Se răcește la temperatura camerei. Se amestecă sucul de lămâie și se curăță. Congelați într-un congelator de înghețată conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
înghețatăînghețată
ZahărZahăr
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Transferați amestecul de var congelat într-un castron mare; se lasă să se înmoaie ușor. Într-un castron mic, bateți frișca până se formează vârfuri tari. Îndoiți în amestecul de var înmuiat. Lăsați înghețata să se întărească în congelatorul frigiderului timp de 4 ore înainte de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
FrișcăFrișcă
înghețatăînghețată
VarVar
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateNormal
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista