Încărcat Cartofi Piele Dip

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de Hor d ' oeuvre, așa că încercați pielea încărcată de cartofi. Această rețetă face 8 porții cu 386 calorii, 4G de proteine, și 32g de grăsime fiecare. Pentru 73 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 7 ar spune că a lovit locul. Acesta va fi un hit la dvs Super Bowl eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 10 minute. Un amestec de slănină, legume precum fâșii de ardei gras și bețe de țelină, chipsuri de cartofi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 33%. Acest scor este destul de rău. Încercați Mash De Cartofi Cu Piele Roșie, Tacos De Piele De Cartofi, și Supă De Cartofi Cu Piele pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Gatiti slanina intr-o tigaie medie setata la foc mediu pana cand este crocanta, aproximativ 8 minute.
Transferați slănina pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Adăugați 2/3 cană de ulei și usturoi în tigaie cu picăturile de slănină. Reduceți focul la mediu-scăzut și gătiți, amestecând ocazional, până când usturoiul este auriu, aproximativ 7 minute.
Se scoate de pe foc și se lasă deoparte să se răcească.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 de grade F. Curățați cartofii și feliați piei de cartofi în fâșii foarte subțiri (cu cât tăiați mai subțire fâșiile, cu atât vor fi mai crocante). Aruncați fâșiile cu 1/4 linguriță de sare, puțin piper și restul de 1 lingură de ulei.
Se întinde într-un strat uniform și se coace pe o foaie de copt fără margini, amestecând o dată, până devine aurie și crocantă, aproximativ 15 minute.
Tăiați cartofii curățați în bucăți de 1 inch și puneți-le într-o cratiță. Acoperiți cu apă rece cu aproximativ 2 inci și adăugați un vârf generos de sare. Aduceți la fierbere la foc mare; reduceți focul și fierbeți până când cartofii sunt fragede, 15 până la 20 de minute.
Se scurge și se lasă să se răcească ușor. Treceți cartofii printr-un ricer într-un bol mediu sau amestecați cu un masher de cartofi până la neted.
Turnați amestecul de ulei și usturoi în vasul unui robot de bucătărie și piure.
Adăugați cartofii, oțetul, 1/3 cană apă, 1/2 linguriță sare și piper după gust și puls până când sunt doar cremoase și combinate; nu treceți peste proces sau cartofii vor deveni lipicioși.
Adăugați până la 3 linguri mai multă apă, dacă este necesar, astfel încât scufundarea să fie moale și răspândită. Condimentează cu sare și piper suplimentar.
Transferați scufundarea într-un vas de servire superficial. Zdrobiți slănina și presărați-o peste baie împreună cu piei crocante de cartofi și scallions. Se acoperă cu smântână și se servește cald sau la temperatura camerei cu chipsuri de cartofi și se taie legumele pentru scufundare.