Zucchini în sos de smântână

Zucchini în sos de smântână
Zucchini în sos de smântână ar putea fi doar sosul pe care îl căutați. O porție conține 49 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 28 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 3% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Un amestec de unt, ceapă, buruieni de mărar și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Acesta este adus la tine de gust de acasă. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare nu este atât de grozav. Dacă vă place această rețetă, s-ar putea să vă placă și rețete precum Caserola de pui și dovlecei cu sos de smântână, Caserola de pui și dovlecei cu sos de smântână, și Pâine de dovlecei cu cremă de brânză-glazură de smântână.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță, combinați dovleceii, apa, ceapa, sarea, bulionul și mărarul. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 5 minute sau până când dovlecelul este fraged.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)Dovleci Plăcintă Medii Fiecare)
La 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativLa 3 Dovlecei Medii, Rasi Grosier (aproximativ
CeapăCeapă
ApăApă
MărarMărar
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Se ia de pe foc și se amestecă untul, zahărul și sucul de lămâie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UntUnt
ZahărZahăr
3
Combinați smântâna și făina până se omogenizează. Adăugați treptat în cratiță. Gatiti si amestecati la foc mic timp de 5-7 minute sau pana se ingroasa.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos

Echipamente

DificultateNormal
Gata În30 m.
Porții6
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista