Zmeură-Chili ton pe verdeață

Zmeură-Chili ton pe verdeață
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete americane, așa că încercați Tunanul de zmeură-Chili pe verdeață. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 41G de proteine, 9g de grăsime, și un total de 367 calorii. Această rețetă fără gluten, fără lactate, prietenoasă cu fodmap și pescatariană servește 4 și costă 6,67 USD pe porție. Dacă aveți la îndemână sare, oțet balsamic, castraveți și alte câteva ingrediente, o puteți face. Funcționează cel mai bine ca fel principal și se face în jur 25 minute. Această rețetă de la Taste Of Home are 1 fani. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este remarcabil. Salată de Tunan și portocale la grătar cu lămâie confiată și verdeață mixtă pentru bebeluși cu Chili Aioli și Tuile de ierburi, Salată de ton ahi cu crustă de Chili și Avocado cu sos de usturoi Cilantro (GF!) ... și Fave five Friday: ton sănătos, și Salată de ton ahi cu crustă de Chili și Avocado cu sos de usturoi Cilantro (GF!) ... și Fave five Friday: ton sănătos sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mic, combinați primele șase ingrediente.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
2
Se toarnă 1/4 cană de marinată într-o pungă mare de plastic resigilabilă; adăugați fripturi de ton. Sigilați punga și întoarceți-o pentru a acoperi; la frigider timp de 30 de minute, întorcându-se ocazional. Acoperiți și refrigerați marinada rămasă pentru pansament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Friptură De TonFriptură De Ton
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Echipamente pe care le vei folosi
Suplimentar Coajă De Lămâie Rasă, OpționalSuplimentar Coajă De Lămâie Rasă, Opțional
3
Scurgeți și aruncați marinada. Umeziți un prosop de hârtie cu ulei de gătit; folosind clești cu mâner lung, acoperiți ușor grătarul. Puneți tonul la grătar, acoperit, la foc mediu-fierbinte sau fierbeți 4 in. de la căldură timp de 3-4 minute pe fiecare parte pentru mediu-rar sau până la ușor roz în centru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită4 Uncii De Brânză învechită De Lapte De Vacă De înaltă Calitate, Cum Ar Fi Brânza Flagship Beecher, Mărunțită
4
Într-un castron mare, combinați romaina, morcovul și castravetele; stropiți cu marinată rezervată și aruncați pentru a acoperi. Împărțiți între patru plăci. Se acoperă cu ton la grătar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1-1/2 Oz. Gin1-1/2 Oz. Gin
Tri-tips, TunsTri-tips, Tuns
RomaineRomaine
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Mandarine, FiecareMandarine, Fiecare
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Pinot Noir, Merlot, Vin Roz

Tunan în meniu? Încercați să vă împerecheați cu vinul Pinot Noir, Merlot și Ros. Deși peștele este adesea asociat cu vinul alb, peștele mai cărnos, cum ar fi tonul, poate merge absolut cu vinul roșu. De asemenea, un model de culoare Roz Se va împerechea frumos, mai ales dacă tunanul dvs. este preparat cu ingrediente mai potrivite pentru un vin alb. Pivnițele Dragonette Sta. Rita Hills Pinot Noir cu un rating de 4.8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 45 de dolari pe sticlă.
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
Dragonette Beciuri Sta. Rita Hills Pinot Noir
2016 a fost un altul într-un șir de recolte grozave în Santa Barbara. Am avut un alt budbreak timpuriu și (spre deosebire de 2015) vreme perfectă în timpul setului, permițând o recoltă puternică și echilibrată. Mai, iunie și iulie au fost destul de calde și coacerea a fost destul de rapidă; cu toate acestea, un August neobișnuit de rece a încetinit considerabil vița de vie. Pentru vinificator a fost aproape ideal, deoarece strugurii au reușit să finalizeze maturarea lentă, fără vârfuri de căldură, iar strugurii au menținut o aciditate excelentă. Într-o serie de dimineți răcoroase, am ales fiecare bloc la maturitate și echilibru aproape perfect. Vinurile par să aibă un caracter fructifer deosebit, aciditate proaspătă și structură tanică și adâncime solidă. 
DificultateNormal
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista