Zabaglione cu fructe de sezon
Zabaglione cu fructe de sezon este un fără gluten și fără lactate rețetă cu 4 porții. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 8g de grăsime, și un total de 272 calorii. Pentru $2.5 pe portie, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. Un amestec de topping bătut, gălbenușuri de ou, smochine și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 26%. Acest scor nu este atât de extraordinar. Rețete similare sunt Zabaglione cu fructe de vară, Fructe la grătar cu Zabaglione de lămâie, și O salată de Crăciun cu verdeață de iarnă și fructe de sezon.
Instrucțiuni
Adăugați apă într-o cratiță mare la o adâncime de 1 inch; aduceți apa la foc mic la foc mare. Reduceți căldura până când apa abia fierbe și produce abur.
Combinați Marsala, zahărul și gălbenușurile de ou într-un castron mare de metal (bolul trebuie să fie suficient de mare pentru a sta deasupra cratiței, dar nu în cratiță); bateți cu un mixer la viteză medie până când este bine amestecat.
Așezați vasul peste cratița cu apă fierbinte; bateți amestecul de ouă 4 minute sau până când este gros și palid și termometrul înregistrează 160 (amestecul își va menține forma pentru câteva momente când bătătoarele sunt scoase din castron).
Lingurați 2/3 cană zabaglione în 4 boluri de supă cu margini superficiale; top cu 7 sferturi de smochine, 1/2 cană fructe de pădure și 1/4 cană topping biciuit.
Garnisiți cu mentă, dacă doriți.
Notă: înlocuiți 2 căni de piersici decojite feliate sau nectarine pentru smochine, dacă doriți.
Zabaglione (zah-bahl-YOH-nay) este un desert clasic venețian format din gălbenușuri de ou, zahăr și vin dulce Marsala, care este de obicei servit cald peste fructe proaspete sau prăjituri simple.