Vinete și Manchego umplut Chile Relleno cu ardei roșu-sos Balsamic
Vinete și Manchego umplut Chile Relleno cu ardei rosu-sos Balsamic ar putea fi doar felul principal pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 35g de proteine, 64G de grăsime, și un total de 1347 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $ 7.66 pe portie, această rețetă acoperă 42% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 48 de persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 2 ore și 15 minute. Dacă aveți la îndemână ouă, făină, ardei prăjiți și alte câteva ingrediente, îl puteți face. Pentru a utiliza până Creme fraiche ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Piersici Și Creme Fraiche ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 87%, ceea ce este uimitor. Încercați Vinete și Manchego umplut Chile Relleno cu ardei roșu-sos Balsamic, Salată de vinete la grătar și brânză Manchego cu busuioc proaspăt și glazură de piper Balsamic-Negru, și Relleno Chile prăjit la cuptor cu sos Chipotle Asado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Preîncălziți cuptorul la 425 grade F.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
3
Aruncați vinetele cu uleiul de măsline și condimentați cu sare și piper și așezați-le pe o foaie de copt.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ulei De Măsline
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
4
Așezați foaia de copt în cuptor și prăjiți timp de 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
5
Scoateți foaia de copt din cuptor și aruncați cu usturoiul și oregano și puneți-o înapoi în cuptor pentru încă 10 minute, până când vinetele sunt ușor aurii și moi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
La 6 Chifle De Hamburger, împărțite, Opțional
Usturoi
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Cuptor
6
Scoateți din cuptor, adăugați pătrunjelul și aruncați ușor pentru a combina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pătrunjel
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
7
Lasă să se răcească ușor.
8
Așezați vinetele într-un castron și aruncați cu brânzeturile. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
9
Combinați ingredientele într-un blender și amestecați până se omogenizează. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
10
Aduceți oțetul la fiert într-o cratiță mică nereactivă și gătiți până se îngroașă și se reduce la aproximativ 3/4 cană. Se amestecă mierea și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
11
Bateți toate ingredientele împreună într-un castron mare. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
Bateti
Bol
12
Împărțiți umplutura de vinete între ardei, comprimând-o în formă de ardei (ardeiul prăjit este foarte delicat și poate începe să se rupă, dar va fi bine).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Vinete
Ardei
Piper
13
Așezați făina pe o farfurie și condimentați cu sare și piper. Dragați ardeiul complet în făină și atingeți orice exces. Scufundați ardeii în aluatul de bere și lăsați excesul să se scurgă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Ardei
Piper
Făină Pentru Toate Scopurile
Bere
Fâșie De Coajă De Lămâie
14
Așezați făina de porumb pe o farfurie și condimentați cu sare și piper și dragați ardeiul în făina de porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și Piper
Făină De Porumb
Piper
15
Într-o tigaie mare, încălziți uleiul la 370 de grade F.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
16
Prăjiți ardeii în loturi, întorcându-se până se rumenesc ușor, aproximativ 4 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei
17
Scurgeți pe prosoape de hârtie. Puneți o parte din sos în mijlocul farfuriei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De Hârtie
18
Așezați un relleno deasupra sosului și stropiți relleno cu o parte din reducerea balsamică.