Salată de năut și linte prăjită cu Turmeric
Salata de năut și linte prăjită cu Turmeric este o fără gluten și fără lactate farfurie. Această rețetă servește 3 și costă 1,5 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 31g de proteine, 6g de grăsime, și un total de 465 calorii. Un amestec de turmeric, piper, năut și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 2 persoane au fost impresionate de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular uimitor de 90%. Rețete similare includ Salată De Vinete Prăjite Cu Turmeric Și Năut, Salată de linte și năut, și Salată mediteraneană de năut și linte.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 375 grade F.
Combinați năutul cu uleiul, sarea, turmericul, piperul și chimenul într-un bol și aruncați pentru a acoperi bine.
Se transferă într-o tigaie din fontă și se întinde uniform pe tigaie.
Coaceți năutul până se rumenesc, aproximativ 45 de minute.
Între timp, aduceți bulionul de pui la fiert cratița la foc mare.
Adăugați lintea, ceapa, usturoiul, frunza de dafin și jumătate de lămâie. Gatiti pana cand lintea este frageda, aproximativ 18-20 de minute; se scurge. Asigurați-vă că aruncați lămâia, ceapa, usturoiul și frunza de dafin.
Combinați năutul, lintea, ardeiul gras roșu prăjit și pătrunjelul într-un bol mediu. Suciți jumătatea de lămâie rămasă în castron și aruncați pentru a combina.