Dovleac Cheesecake II
Pumpkin Cheesecake II este un vegetarian rețetă cu 8 porții. O porție conține 487 calorii, 8g de proteine, și 40g de grăsime. Pentru $1.47 pe portie, această rețetă acoperă 11% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 183 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați ghimbir măcinat, sare, gălbenușuri de ou și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Cu o lingură scor de 41%, acest fel de mâncare este solid. Încercați California Pizza Kitchen Pumpkin Cheesecake – acesta este un cheesecake perfect pentru sărbătorile de toamnă, cheesecake-ul lor nu mai este un secret, Cookie-uri cu ciocolată de dovleac și Brownies cu cheesecake cu condimente de dovleac, și Dovleac Cheesecake pâine prăjită franceză roll up - uri cu dovleac condiment scufundare sos #SundaySupper pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Combinați firimiturile de cracare graham, nucile pecan măcinate, 2 linguri de zahăr alb, 2 linguri de zahăr brun și untul topit sau margarina și amestecați bine. Apăsați ferm amestecul într-o tigaie cu formă de arc de 9 inch.
Combinați 3/4 cană de zahăr alb, dovleac, 3 gălbenușuri de ou, scorțișoară măcinată, Buzdugan măcinat, ghimbir măcinat și sare într-un bol mediu.
Se amestecă bine și se lasă deoparte.
Bateți crema de brânză cu un mixer electric până când este ușor și pufos; adăugați treptat 1/4 cană plus 2 linguri de zahăr alb și amestecați bine.
Adăugați oul întreg, gălbenușul de ou rămas și frișca, bătând bine.
Adăugați amidon de porumb și arome de vanilie și lămâie, bateți aluatul până se omogenizează.
Adăugați amestecul de dovleac și amestecați bine.
Se toarnă aluatul în tigaia pregătită.
Coaceți la 350 grade F (175 grade C) timp de 50 până la 55 de minute. Nu coaceți prea mult. Centrul poate fi moale, dar se va întări atunci când este răcit.
Lăsați cheesecake-ul să se răcească pe un suport de sârmă, apoi la frigider.