Varză de Bruxelles prăjită cu Gorgonzola, migdale și pere
Gorgonzola, varza de Bruxelles prăjită cu migdale și pere ar putea fi doar garnitura pe care o căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten, primară și vegetariană are 135 calorii, 4G de proteine, și 10g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 6 și costă 77 de cenți pe porție. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Mergeți la magazin și ridicați gorgonzola, piper, usturoi și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 85%. Acest scor este minunat. Încercați Varză De Bruxelles Prăjită, Varză de Bruxelles prăjită cu slănină, și Varză de Bruxelles prăjită cu usturoi și Pancetta pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți uleiul într-o tigaie mare de 3 litri la foc mediu.
Adăugați varza de Bruxelles și condimentați cu sare și piper.
Lăsați să gătească fără a amesteca timp de 3 minute. Închideți cu capacul și lăsați să gătească 5-7 minute.
Scoateți capacul și amestecați usturoiul. Varza de Bruxelles trebuie rumenită. Se amestecă migdale, pere uscate și brânză gorgonzola (am folosit savoare de salată Delallo).