Vafe De Ciocolată
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de masă de dimineață, așa că încercați vafe de ciocolată. Pentru 48 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 9g de proteine, 16g de grăsime, și un total de 411 calorii. Această rețetă servește 6. Această rețetă este plăcută de 19 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, unt, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este bun. Încercați Vafe de ciocolată neagră cu sos de cremă de ciocolată albă și frișcă de ciocolată-Espresso, Vafe de ciocolată Stout cu sirop de ciocolată-Unt de arahide #DivineInNYC, și Vafe de zmeură de ciocolată cu ciocolată-Unt de arahide burniță pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Topiți untul și scurtați-l într-o cratiță mică, amestecând pentru a combina; se scoate de pe foc și se lasă deoparte.
Bateți făina, praful de copt, sarea și zahărul într-un bol mare.
Bateți ouăle, laptele, siropul de ciocolată și vanilia într-o cană mare de măsurare lichidă sau într-un bol separat.
Bateți amestecul de ouă în amestecul de făină până când este combinat. (Aluatul va fi ușor cocoloașe.)
Se amestecă amestecul de unt până se combină.
Preîncălziți cuptorul la 250 de grade F. Preîncălziți un fier de vafe și pulverizați cu spray de gătit. Puneți o parte din aluat în fierul de vafe până la un centimetru de margine (1/3 până la 1/2 cană de aluat, în funcție de fierul de vafe); gătiți până când sunt crocante.
Transferați vafa pe o foaie de copt și păstrați-o caldă la cuptor. Repetați cu aluatul rămas.
Împărțiți vafele între farfurii. Praf cu cofetarizahăr și top cu fructe de pădure și/sau sirop de ciocolată.