Neelys ' Barbeque Nachos

Neelys ' Barbeque Nachos
Niciodată nu poți avea prea multe rețete hor d' oeuvre, așa că dă-Neelys ' Barbeque Nachos o încercare. Această rețetă servește 5. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten are 882 calorii, 18g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Pentru $ 3.52 pe portie, această rețetă acoperă 37% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mai multe persoane au făcut această rețetă, iar 2767 ar spune că a ajuns la fața locului. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Un amestec de jalapenos, brânză nacho, chipsuri de tortilla și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a consuma zahărul brun deschis, puteți urma acest fel principal cu Tartă de caise cu zahăr brun și patiserie cu scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 10 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 96%. Acest scor este spectaculos. Încercați Nachos De Pui Barbeque, Neelys BBQ Pizza, și Neelys ' Piersic Prost pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Urmăriți cum să faceți această rețetă.
2
Mound tortilla chips-uri într-o grămadă pe un platou.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)6 Căni De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lămâie, Rupte în Bucăți Mici (aproximativ 6 Uncii)
3
Se presară cu condimentele lui Neely.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
4
Întindeți carnea de porc tocată, carnea de vită sau puiul deasupra chipsurilor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
4 Felii Subțiri De Salam4 Felii Subțiri De Salam
Bijol (amestec Cubanez De Condimente)Bijol (amestec Cubanez De Condimente)
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți2 (1 1/4 Kg) Muschii De Porc Tăiați Complet, Tăiați în 8 Bucăți
5
Se presară din nou cu condimente și se toarnă sosul de grătar al lui Neely pe carne. Se acoperă cu brânza Nacho topită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa VerdeArdei Iute Verde Tocat** (3 Linguri Salsa Verde
Brânză NachoBrânză Nacho
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
6
Presărați ușor mai multe condimente de grătar ale lui Neely pe brânză. Sus cu jalapenos pentru condimente suplimentare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Condimente Pentru GrătarCondimente Pentru Grătar
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Sos De Afine, Pentru ServireSos De Afine, Pentru Servire
7
Se amestecă toate ingredientele împreună.
8
Într-o cratiță mare, combinați toate ingredientele și amestecați bine. Aduceți amestecul la fierbere, reduceți căldura la foc mic. Gătit neacoperit, amestecând frecvent la fiecare 15 minute, timp de 1 oră și 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican poate fi asociat cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Concha y Toro Marques de casa Concha Pinot Noir cu un rating de 4.6 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 26 de dolari pe sticlă.
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Concha y Toro Marques de Casa Concha Pinot Noir
Culoare roșie delicată. Nasul prezintă arome concentrate de căpșuni și zmeură. Palatul oferă o textură rafinată și arome complexe de cireșe, zmeură, lemn dulce cu o structură notabilă. Se simte atât de luxuriant, fin și delicat.Acest vin foarte versatil se împerechează bine cu carnea albă, cum ar fi iepurele, carnea de porc sau prepelița, precum și cu peștele gras și crustaceele în preparate ușoare și delicate. De asemenea, se descurcă bine cu mâncăruri asiatice, cum ar fi cartofi prăjiți și curry ușor.
DificultateNormal
Gata În10 m.
Porții5
Scor De Sănătate29
Bucătăriimexican
Revista