Vafe cu șuncă și brânză
Vafele cu șuncă și brânză ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de mic dejun. O porție conține 423 calorii, 22g de proteine, și 22g de grăsime. Această rețetă servește 8. Pentru 93 cenți pe porție, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână sare, ouă prăjite, lapte și alte câteva ingrediente, o puteți face. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Acesta este adus la tine de gustul de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 39%, ceea ce este destul de rău. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Vafe cu șuncă și brânză, Vafe cu șuncă și brânză, și Vafe cu șuncă și brânză.
Instrucțiuni
Într-un castron, bateți ouăle, laptele și uleiul.
Combinați făina, praful de copt și sarea; se adaugă în amestecul de ouă și se bate până se omogenizează. Îndoiți brânza și șunca sau slănina.
Coaceți într-un fier de vafe conform instrucțiunilor producătorului până se rumenesc. Acoperiți fiecare vafe cu un ou prăjit, dacă doriți.