Unt De Arahide Moon Pie: Tort De Ciocolata, Graham Cracker Crusta, Unt De Arahide Crema De Branza De Umplere, Glazura Marshmallow

Unt De Arahide Moon Pie: Tort De Ciocolata, Graham Cracker Crusta, Unt De Arahide Crema De Branza De Umplere, Glazura Marshmallow
Unt de arahide Moon Pie: Tort de ciocolata, Graham Cracker crusta, unt de arahide crema de branza de umplere, glazura Marshmallow este un vegetarian rețetă cu 36 de porții. Această crustă are 395 calorii, 6g de proteine, și 17g de grăsime per portie. Pentru 52 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 7% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână cremă de tartru, extract de vanilan, făină și alte câteva ingrediente, o puteți face. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 17%, ceea ce este destul de rău. Încercați Unt de arahide-batoane de Cheesecake cu zahăr brun-crustă de cracare Graham, Plăcintă cu înghețată cu unt de arahide fără lapte cu crustă de biscuiți cu ciocolată, și Tort de unt de ciocolată-arahide cu cremă de brânză și glazură de unt pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru crustă: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. aliniați tigăile de brioșă cu 36 de garnituri de brioșă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Borcan Conserve De Zmeură Fără SemințeBorcan Conserve De Zmeură Fără Semințe
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
2
Combinați firimiturile de cracker graham, zahărul granulat și untul într-un bol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)1/2 Cană Suc Proaspăt De Lămâie (aproximativ 2 Lămâi Mari)
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
3
Se amestecă cu mâinile până se combină bine. Apăsați 2 linguri de amestec în garniturile de cupcake și coaceți timp de 7 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
Echipamente pe care le vei folosi
Brânză Manchego Mărunțită, Câteva PumniBrânză Manchego Mărunțită, Câteva Pumni
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
4
Scoateți și lăsați să se răcească.
5
Pentru tortul de ciocolată: Preîncălziți cuptorul la 325 de grade F. În vasul unui mixer electric cu atașamentul de măturică, bateți făina, pudra de cacao, zahărul granulat, bicarbonatul de sodiu, praful de copt și sarea până se combină bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum DorițiColorant Alimentar Red Velvet (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți1 Lingură Colorant Alimentar De Catifea Roșie (cum Ar Fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) Sau După Cum Doriți
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Lorann Bucătărie Profesională®Lorann Bucătărie Profesională®
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
6
Adăugați ouăle, pe rând, răzuind vasul după cum este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(Keebler)(Keebler)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
7
Adăugați Zara, uleiul vegetal, vanilia și cafeaua și amestecați aproximativ un minut până se combină bine. Umpleți cele 36 de tigăi de brioșă cu crusta de cracare graham pre-coaptă cu trei sferturi pline cu aluat și coaceți până când o scobitoare introdusă iese curată, aproximativ 20 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Graham Cracker Pie CrustGraham Cracker Pie Crust
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)Ulei Vegetal (cantitatea Depinde De Metoda De Gătit)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Suplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, OpționalSuplimentar Topping Bătut și Firimituri De Napolitană De Ciocolată, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
Aromă Limpede De UntAromă Limpede De Unt
Pachet Porumb Congelat, Decongelat, ScursPachet Porumb Congelat, Decongelat, Scurs
8
Pentru umplutura de brânză cremă de unt de arahide: bateți crema de brânză și untul într-un mixer electric cu accesoriul cu palete până când este complet încorporat. Cu mixerul la scăzut, adăugați treptat zahărul pudră până se combină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
Topping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, OptionalTopping Batut Si Cirese Maraschino Cu Tulpini, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
9
Se adaugă vanilia și se amestecă până se combină. În cele din urmă, adăugați untul de arahide și amestecați până când este complet încorporat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
10
Pentru glazura de marshmallow: în cratiță mică, combinați zahărul granulat, 5 uncii de apă și crema de tarter și fierbeți până când zahărul se dizolvă, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
11
În vasul unui mixer electric cu atașamentul pentru bici, bateți albușurile și vanilia până se formează vârfuri ferme. Cu mixerul la înălțime, curgeți încet amestecul de zahăr fierbinte în albușurile de ou și amestecați aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Topping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, OpționalTopping Bătut și Căpșuni Proaspete Feliate, Opțional
Acoperire Cu Bomboane Albe, OpționalAcoperire Cu Bomboane Albe, Opțional
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
Echipamente pe care le vei folosi
Brânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru TacosBrânzeturi Amestecate Mărunțite, Cum Ar Fi Brânzeturile Pentru Tacos
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Pentru asamblare: folosiți un cuțit pentru a tăia o gaură din Centrul cupcakes-urilor. Umpleți cu umplutură de brânză cremă de unt de arahide cu o lingură și înghețați cu glazură de marshmallow.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(cum Ar Fi Crunch Bar)(cum Ar Fi Crunch Bar)
Pachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză FrișcăPachete Cremă De Brânză, La Temperatura Camerei, Plus 2 Pachete (8 Uncii) De Brânză Frișcă
5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez5-1/2 Căni De Cereale Crocante De Orez
șnur De Pantofi Lemn Dulceșnur De Pantofi Lemn Dulce
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul2 1/2 Cani De Supa De Pui, Plus Mai Mult Pentru A Slăbi și îngroșa Sosul

Ingrediente

2(poate fi sau trece)piersicile proaspete sau congelate tăiate feliipiersicile proaspete sau congelate tăiate felii1tăiat în bucăți de ½ inch (eu folosesc cotlet subțire de porc sau resturi de porc)Despre zahărul de cofetariDespre zahărul de cofetari4(iarnă)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional227Nuci de orice fel (tocate)Topping batut si cirese maraschino cu tulpini, optionalTopping batut si cirese maraschino cu tulpini, optional3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiriUlei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)Ulei vegetal (cantitatea depinde de metoda de gătit)142Nuci de orice fel (tocate)1 lingură colorant alimentar de catifea roșie (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți1 lingură colorant alimentar de catifea roșie (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți3556 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricafea fierbintecafea fierbinte340Nuci de orice fel (tocate)pachete cremă de brânză, la temperatura camerei, plus 2 pachete (8 uncii) de brânză frișcăpachete cremă de brânză, la temperatura camerei, plus 2 pachete (8 uncii) de brânză frișcă1(poate fi sau trece)crema de tartrucrema de tartru227Nuci de orice fel (tocate)unt de arahide cremosunt de arahide cremos4Topping bătut și căpșuni proaspete feliate, opționalTopping bătut și căpșuni proaspete feliate, opțional4crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)crustă de plăcintă cu firimituri (Keebler)425Nuci de orice fel (tocate)făină universalăfăină universală2376 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiri1/2 cană suc proaspăt de lămâie (aproximativ 2 lămâi mari)1/2 cană suc proaspăt de lămâie (aproximativ 2 lămâi mari)596 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți4736 cartofi Yukon aurii medii, decojiti si feliati subtiricolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum dorițicolorant alimentar red Velvet (cum ar fi Lorann Professional Kitchen®) Red Velvet Bakery Emulsion) sau după cum doriți680Nuci de orice fel (tocate)zahăr pudră, cernutzahăr pudră, cernut2(poate fi sau trece)(tub mare)(tub mare)454Nuci de orice fel (tocate)8 uncii de zahăr8 uncii de zahăr11 kilogram de dovlecel,6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier2(poate fi sau trece)6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier6 uncii de ciocolată de înaltă calitate, neîndulcită, tocată grosier85Nuci de orice fel (tocate)2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite2 cutii de 15 uncii de hominy, scurse și clătite
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții36
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareGlazură
Revista