Uncle Earl's NC BBQ Sos

Uncle Earl's NC BBQ Sos
Uncle Earl's NC BBQ Sauce ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde repertoriul de sosuri. Această rețetă face 8 porții cu 386 de calorii, 2 g de proteine și 12 g de grăsime fiecare. Pentru 1,08 USD per porție, această rețetă acoperă 8% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și luați ketchup, unt, zahăr și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. 4 persoane au considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Vă este adus de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați o dietă fără gluten și lacto ovo vegetariană. În general, această rețetă câștigă un scor nu atât de remarcabil de 24%. Uncle Tom's Appetizer Meatball Soce, Uncle Skwerl's Speckled Pig Paint (Grilling Sos) și Uncle Bill's Beets & String Fasole într-un sos de cremă sunt foarte asemănătoare cu această rețetă.

Instrucțiuni

1
Într-o cratiță mare sau o oală de supă, amestecați împreună ketchup-ul, oțetul de cidru, zahărul, untul, fulgii de ardei roșu și sosul iute. Gatiti la foc mediu pana cand untul este topit si sosul este incalzit. Utilizați imediat sau păstrați la frigider până la o lună.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Frunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, MaruntitFrunze De Busuioc Sau 1/2 Lingurita Busuioc Uscat, Maruntit
Cartofi Rumeni întregi (aproximativ 8)Cartofi Rumeni întregi (aproximativ 8)
Resturi De Carne De Vită Gătită, Condimentată Cu TacoResturi De Carne De Vită Gătită, Condimentată Cu Taco
Cereale Crispix, ZdrobiteCereale Crispix, Zdrobite
1/4 De Kilogram De Sunca Macinata Complet Fiarta (aproximativ 3/4 De Cana)1/4 De Kilogram De Sunca Macinata Complet Fiarta (aproximativ 3/4 De Cana)
1/2 Până La 3/4 Linguriță De Piper1/2 Până La 3/4 Linguriță De Piper
Amestec De Prăjituri De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolata Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din CutieAmestec De Prăjituri De Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Ciocolata Neagră Super Umedă Betty Crocker, Copt Conform Instrucțiunilor Din Cutie
Echipamente pe care le vei folosi
(dimensiune 14x9 Inchi)(dimensiune 14x9 Inchi)
Spălate și Tăiate Cubulețe De 3/4 InciSpălate și Tăiate Cubulețe De 3/4 Inci
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții8
Scor De Sănătate1
Tipuri De Feluri De MâncareSos
Revista