Umplerea pâinii de carne cu glazură de marmeladă

Umplutura de pâine de carne cu glazură de marmeladă ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Pentru $2.16 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 34G de grăsime, și un total de 507 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână marmeladă de portocale, ulei de măsline, ou și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma umplutura, puteți urma acest fel principal cu Pâine de porumb fără Gluten pentru umplutură sau desert ca desert. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. Este perfect pentru Ziua Recunostintei. Această rețetă din rețetele mele are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 10 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 55%, care este solid. Rețete similare includ Pâine de porc și șuncă cu glazură de marmeladă-muștar, Pâine de carne de curcan cu glazură de afine, și Pâine de carne cu zahăr brun și glazură de Ketchup {cartea de bucate a lunii }.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 400 F. Într-un castron mare, combinați carnea de vită, umplutura, oul, 3/4 linguriță sare și 1/2 linguriță piper.
Transferați amestecul pe o foaie de copt cu margini și formați-l într-o pâine de 9 inci (aproximativ 2 1/2 inci grosime).
Coaceți timp de 30 de minute. Într-un castron mic, combinați marmelada și muștarul.
Se întinde pe pâinea de carne și se continuă să se coacă până se gătește, 15 până la 20 de minute.
Lăsați să se odihnească timp de 10 minute înainte de feliere. Împărțiți rucola între farfurii.
Stropiți cu uleiul și oțetul.
Se servește cu pâinea de carne. Sfat: pentru o pâine de carne fragedă și suculentă, alegeți mandrina măcinată (20% grăsime este ideală; este adesea etichetată "80/20"). Filetul măcinat și alte bucăți slabe de carne de vită tind să se usuce.