Uimitoare Marinată Universală

Uimitoare Marinată Universală
Nevoie de un fără gluten, fără lactate, lacto ovo vegetarian și marinată întreagă 30? Marinada universală uimitoare ar putea fi o rețetă excelentă de încercat. Această rețetă face 8 porții cu 111 calorii, 1g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 46 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți la îndemână oțet balsamic, sos de piper, suc de portocale și alte câteva ingrediente, îl puteți prepara. 1 persoană a găsit această rețetă delicioasă și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de Allrecetes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular bun de 45%. Încearcă Marinată De Legume Pentru Toate Scopurile, Marinată cu ierburi universale, și Marinată universală pentru pește (somon, pește-spadă sau rechin) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, amestecați oțetul, sucul de portocale, sucul de ananas, uleiul de măsline, piperul, pudra de usturoi, ceapa verde, sosul de ardei iute și cimbru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos FierbinteSos Fierbinte
Suc De AnanasSuc De Ananas
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Suc De PortocaleSuc De Portocale
Ceapa VerdeCeapa Verde
Ulei De MăslineUlei De Măsline
OțetOțet
PiperPiper
CimbruCimbru
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
2
Așezați carnea sau peștele într-un vas sau castron de sticlă, străpungeți cu o furculiță deasupra de câteva ori și turnați 1/2 din marinată peste el. Întoarceți și repetați. Marinați cel puțin 1 oră, până la 24 de ore pentru cea mai mare aromă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
MarinadaMarinada
PeștePește
CarneCarne
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol

Echipamente

DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate6
Tipuri De Feluri De MâncareAsezonareMarinada
Revista