Tăiței Picante De Cartofi (Bataka Sev)

Tăiței Picante De Cartofi (Bataka Sev)
Nevoie de un garnitură fără gluten și vegană? Tăiței picante de cartofi (Bataka Sev) ar putea fi o rețetă spectaculoasă de încercat. Această rețetă face 10 porții cu 230 calorii, 11g de proteine, și 7g de grăsime fiecare. Pentru 58 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 13% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de ardei chile, cartofi, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. Nu mulți oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 25 de minute. Este adus la tine de Toțiretete. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 51%. Acest scor este solid. Încercați Fidea picantă de cartofi dulci în unt brun de usturoi-scorțișoară, Batata Poha / cum se face Aloo Poha | Bataka Pauaa, și Carne de porc dulce și picantă și varză Napa se amestecă cu tăiței picante pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați ardeii iute, usturoiul, ghimbirul, 1 linguriță de sare, 1/8 linguriță de turmeric și 2 lingurițe de ulei vegetal într-un robot de bucătărie sau mortar și pistil și procesați într-o pastă fină. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite2 Cutii De 15 Uncii De Hominy, Scurse și Clătite
TurmericTurmeric
Cutie De Porumb în Stil Mexican, ScursCutie De Porumb în Stil Mexican, Scurs
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Amestec Tricolor De Slaw De ColeAmestec Tricolor De Slaw De Cole
(tub Mare)(tub Mare)
Echipamente pe care le vei folosi
Mortar și PistilMortar și Pistil
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
2
Adăugați o lingură de apă dacă aveți nevoie de mai mult lichid.) Retrase din circuitul agricol.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
3
Așezați cartofii într-o cratiță cu apa și aduceți la fierbere la foc mare. Reduceți focul la minim, acoperiți tigaia și gătiți cartofii până când sunt moi și ușor străpunși cu o furculiță, aproximativ 15 minute. Rezervați apa de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
4
Puneți cartofii cât sunt încă calzi, folosind o parte din apa de gătit pentru a obține o consistență lină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
5
Se amestecă în 1 lingură pastă de chile verde, făină de năut, 2 1/2 lingurițe sare, 1 linguriță turmeric și ulei de muștar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De NăutFăină De Năut
Pastă De ChiliPastă De Chili
Ulei De MuștarUlei De Muștar
TurmericTurmeric
(tub Mare)(tub Mare)
6
Adăugați suficientă apă de gătit pentru cartofi rezervată, după cum este necesar, pentru a face un aluat moale. Gustați aluatul pentru nivelul de căldură și condimente (aluatul va avea un gust crud, dar ar trebui să fie sărat și picant; aromele se vor înmuia ușor în timpul gătitului).
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite1/8 Linguriță Fiecare Cimbru Uscat, Busuioc și Rozmarin, Zdrobite
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)Boabe De Vanilie, Despicată Pe Lungime (sau 1 1/2 Linguriță Extract De Vanilie)
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
7
Adăugați mai multă sare și pastă de chile, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pastă De ChiliPastă De Chili
(tub Mare)(tub Mare)
8
Încălziți uleiul de gătit într-o tigaie adâncă la foc mediu-mare. Folosiți un ricer de cartofi (sau mașină sev, dacă aveți unul) pentru a apăsa tăiței în ulei. Se prăjește până se rumenesc și se rumenesc, aproximativ două minute. Folosiți un skimmer sau o lingură cu fante pentru a transfera tăiței într-un bol căptușit cu prosop de hârtie. Repetați până când toate fidea sunt prăjite. A se păstra într-un recipient etanș până la două săptămâni.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
9 Căni De Cartofi Tăiați Felii9 Căni De Cartofi Tăiați Felii
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Ricer De CartofiRicer De Cartofi
SkimmerSkimmer
Pentru Periere și PrăjirePentru Periere și Prăjire
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
DificultateExpert
Gata În1 h, 25 m.
Porții10
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista