Tăiței limpezi coreeni cu legume mixte
Taitei clare coreene cu legume mixte ar putea fi doar Coreeană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Această garnitură are 310 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sos de soia, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chop Chae (legume mixte coreene cu carne de vită și tăiței), Mool Gooksu (tăiței mixți coreeni în bulion de hamsii), și Bibimbap - orez mixt coreean cu carne și legume asortate.
Instrucțiuni
Într - o tigaie acoperită de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere. Scufundați firele de fasole în apă și amestecați pentru a se separa; acoperiți și îndepărtați de pe foc.
Lăsați să stea până când tăiței sunt moi, 3 până la 5 minute.
Se scurge bine. Cu foarfece, tăiate în lungimi de 6 inci.
Clătiți ciupercile și puneți-le într-un castron mic cu suficientă apă fierbinte pentru a acoperi; lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Ridicați ciupercile din lichidul de înmuiere (rezervați lichid pentru o altă utilizare sau aruncați) și stoarceți uscat.
Tăiați tulpinile de ciuperci și aruncați.
Tăiați capacele de ciuperci în benzi late de 1/4 inch.
Clătiți carnea de vită și uscați-o. Tăiați carnea de vită în bucăți de 1/4 inch. Într-un castron, amestecați carnea cu 1 linguriță ulei de susan, 2 linguri sos de soia, ceapă verde feliată, 1 linguriță zahăr și usturoiul. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute sau până la 2 ore.
Între timp, tăiați capetele rădăcinii din ceapa verde; tăiat în lungimi de 2 inci, inclusiv blaturi verzi.
Într - o tigaie antiaderentă de 12 inci sau o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați 2 lingurițe de ulei de susan și ceapa galbenă până când se înmoaie ușor, dar nu șchiopătează, aproximativ 2 minute.
Se toarnă într-un castron mare. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați încă 1 linguriță de ulei de susan, morcovii și lungimile de ceapă verde. Se amestecă până când ceapa verde este ușor ofilită, aproximativ 1 minut; se adaugă în castron. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați încă 2 lingurițe ulei de susan, ciupercile și fasolea verde; se amestecă până când ciupercile se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare; adăugați 1 lingură ulei de susan și amestecul de vită. Se amestecă până se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute; se adaugă în castron. Întoarceți tigaia la foc și adăugați tăiței scursi, 3 linguri sos de soia, 1 lingură ulei de susan, 2 lingurițe zahăr și 1/4 linguriță piper; se amestecă până când tăiței sunt fierbinți, 1 până la 2 minute.
Se toarnă în castron cu amestec de legume-carne de vită.
Se amestecă bine, adăugând sare și piper după gust.
Se toarnă într-un castron; se presară cu semințe de susan.
Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling
Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Gabrielskloof Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.