Tăiței limpezi coreeni cu legume mixte

Tăiței limpezi coreeni cu legume mixte
Taitei clare coreene cu legume mixte ar putea fi doar Coreeană rețeta pe care o căutați. Această rețetă servește 6. Această garnitură are 310 calorii, 9g de proteine, și 14g de grăsime pe porție. Pentru $1.88 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați usturoi, sos de soia, ceapă verde și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un fără lactate dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 54%. Acest scor este solid. Rețete similare includ Chop Chae (legume mixte coreene cu carne de vită și tăiței), Mool Gooksu (tăiței mixți coreeni în bulion de hamsii), și Bibimbap - orez mixt coreean cu carne și legume asortate.

Instrucțiuni

1
Într - o tigaie acoperită de 3 până la 4 litri la foc mare, aduceți 2 litri de apă la fierbere. Scufundați firele de fasole în apă și amestecați pentru a se separa; acoperiți și îndepărtați de pe foc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Taitei De CelofanTaitei De Celofan
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Lăsați să stea până când tăiței sunt moi, 3 până la 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
3
Se scurge bine. Cu foarfece, tăiate în lungimi de 6 inci.
Echipamente pe care le vei folosi
Foarfece De BucătărieFoarfece De Bucătărie
4
Clătiți ciupercile și puneți-le într-un castron mic cu suficientă apă fierbinte pentru a acoperi; lăsați să stea până se înmoaie, aproximativ 15 minute. Ridicați ciupercile din lichidul de înmuiere (rezervați lichid pentru o altă utilizare sau aruncați) și stoarceți uscat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
Paste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci LățimePaste Paccheri (tub Mare) De Aproximativ 2,5 Inci Lungime Pe 2 Inci Lățime
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
5
Tăiați tulpinile de ciuperci și aruncați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
6
Tăiați capacele de ciuperci în benzi late de 1/4 inch.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
7
Clătiți carnea de vită și uscați-o. Tăiați carnea de vită în bucăți de 1/4 inch. Într-un castron, amestecați carnea cu 1 linguriță ulei de susan, 2 linguri sos de soia, ceapă verde feliată, 1 linguriță zahăr și usturoiul. Acoperiți și răciți cel puțin 30 de minute sau până la 2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
Buchet De Spanac Proaspăt (aproximativBuchet De Spanac Proaspăt (aproximativ
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Mango, Decojit și Tăiat Cubulețe MiciMango, Decojit și Tăiat Cubulețe Mici
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
8
Între timp, tăiați capetele rădăcinii din ceapa verde; tăiat în lungimi de 2 inci, inclusiv blaturi verzi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
9
Într - o tigaie antiaderentă de 12 inci sau o tigaie antiaderentă de 5 până la 6 litri la foc mediu-mare, amestecați 2 lingurițe de ulei de susan și ceapa galbenă până când se înmoaie ușor, dar nu șchiopătează, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapă GalbenăCeapă Galbenă
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
10
Se toarnă într-un castron mare. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați încă 1 linguriță de ulei de susan, morcovii și lungimile de ceapă verde. Se amestecă până când ceapa verde este ușor ofilită, aproximativ 1 minut; se adaugă în castron. Întoarceți tigaia la foc mediu-mare și adăugați încă 2 lingurițe ulei de susan, ciupercile și fasolea verde; se amestecă până când ciupercile se rumenesc ușor, aproximativ 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 InciSalată Verde Iceberg, Tăiată în Bucăți De 2 Inci
Fasole VerdeFasole Verde
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
Inele Subtiri De Ardei Rosu DulceInele Subtiri De Ardei Rosu Dulce
1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor1/2 Până La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
11
Se adaugă în castron.
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
12
Întoarceți tigaia la foc mediu-mare; adăugați 1 lingură ulei de susan și amestecul de vită. Se amestecă până se rumenesc ușor, 2 până la 3 minute; se adaugă în castron. Întoarceți tigaia la foc și adăugați tăiței scursi, 3 linguri sos de soia, 1 lingură ulei de susan, 2 lingurițe zahăr și 1/4 linguriță piper; se amestecă până când tăiței sunt fierbinți, 1 până la 2 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceașcă Edamame Congelată, DezghețatăCeașcă Edamame Congelată, Dezghețată
6 Chifle Cu Susan, împărțite6 Chifle Cu Susan, împărțite
1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită1/2 Cană De Mazăre Edamame Decojită
8 (U-12) Creveți8 (U-12) Creveți
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
13
Se toarnă în castron cu amestec de legume-carne de vită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi1 1/2 Cani Catei De Usturoi, Rezervati Din Uleiul De Usturoi
1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch1 Friptură De Umăr De Porc Dezosat (2 Până La 2-1/2 Lire Sterline), Tăiată și Tăiată în Cuburi De 1 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă
14
Se amestecă bine, adăugând sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
15
Se toarnă într-un castron; se presară cu semințe de susan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
Echipamente pe care le vei folosi
Cutie De Fasole Verde în Stil Francez, ScursăCutie De Fasole Verde în Stil Francez, Scursă

Vin recomandat: Chenin Blanc, Gewurztraminer, Riesling

Chenin Blanc, Gewurztraminer și Riesling sunt alegerile mele de top pentru Asia. Cel mai bun vin pentru mâncarea asiatică depinde de bucătărie și fel de mâncare - desigur - dar aceste albe acide se împerechează cu o serie de mese tradiționale, picante sau nu. Ai putea încerca Gabrielskloof Chenin Blanc. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,4 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Gabrielskloof Chenin Blanc
Gabrielskloof Chenin Blanc
Chenin Blanc 2019 a fost fermentat în mod natural în butoaie vechi de 85% cu intervenție minimă, restul fiind supus fermentării în rezervoare de oțel. Pe nas, mere verzi, coaja de var, miere și piatră umedă. Un gust elegant, cu echilibru, prospețime și o textură încântătoare.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate15
Bucătăriicoreeanăasiatic
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista